Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady buterfly

nasze hobby, pasje..

Polecane posty

Gość lady buterfly

Czy macie jakies pasje, zainteresowania ktore chcielibyscie poznac, kontynuowac lub nmoze nauczyc sie? Wspierajmy sie a moze zaczniemy cos nwoego w naszym życiu. Ja sie chce nauczyc projektowac storny internetowe, projektowanie wizytowek, plakatow. Mam adobe photoshop, na razie ogladam tutoriale na you tubie. Podzielcie sie swoimi!

Gość Słowo Prawdy
Ja jeżdżę konno. Teraz mam przerwę bo zimno, ale w sezonie polecam każdemu kto lubi zwierzaki :)

Gość ja tez chce nauczyc
sie projektowania stron itp. ale nie mam o tym bladego pojecia

Gość navy seals
do niedawna miałam listę pasji, którymi chciałabym się wreszcie zająć, ale od jakiegoś miesiąca wszystko co było na tej liście mogę uznać za "zrobione". teraz zostaje tylko kontynuacja :P

Gość Słowo Prawdy
Jezdze konno i na koniu tez lubie ;)

Gość miss buterfly
zabawny podszyw...;/ No to dziewczyny, kobiety zrobmy cos z naszym zyciem jatez chce nauczyc - ja najpierw sciagnelam sobie adoboe phototshop, za pomoca bearshare, nie stac mnie na orginalny.. i wchodze na you tube, poczekaj, poszukam Ci jakis fajny link. Jedno czego nie wiem to jak ta strone "obudzic do życia" tzn. jesli juz ja zaprojektujesz, itd jak zrovbic zeby ona dzialala Tez keidys uczylam sie konno jezdzic, iezly dreszczyk emocji.. no i ktos mi podkradl nicka, ech To bede teraz miss, musze sie zaczernic,

Gość lady buferfly
Ogólnie kręcą mnie zagraniczni , wiec jeśli nie jesteś polakiem , rozłożę uda bez słowa :D

Gość ja mam niestety za duzo
pasji, nie wyrabiam czasowo, robie 100 rzeczy naraz i z zapałem.

jutro mam mase spraw do zalatwienia, ale postaram sie wejsc i napisac do was mimo wszystko. Dzielcie sie swoimi pasjami, marzeniami ktore chcialybyscie spelnic. Podziwiam wytrwalych!