inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 13, 2010 ............. nienormalny że tutaj pisze.............. powinnem się zająć raczej rozwijaniem swojej inteligencji............. a nie pisaniem tutaj.........:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna porzeczka* 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Też tak myślę :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ban Dole 0 Napisano Styczeń 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qw0aAc0Z6Mo&feature=related [na dobranoc...nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ban Dole 0 Napisano Styczeń 13, 2010 to dla Ciebie byo [bo myślałem, że zaraz temat założysz [taki właśnie] :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
betanna 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Ty inteligentny już zawsze będziesz kafe naznaczony,ponoć to nieuleczalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Później wystawie tamten temat :):) gdzie mówie wszystkim Dobrej nocki............ a piosenka i bajka były fajne........:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Chyba się uzależniłem......................... narazie skończyłem z o2................. to skończe i z kafe........za jakiś czas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
betanna 0 Napisano Styczeń 13, 2010 a co ,źle ci????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Źle............... problem w tym że jest mi to za dobrze............:D:D:D a powinnem w końcu pomyśleć........... o swoim realnym życiu............ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
betanna 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Ja tam godzę te dwie sprawy :))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 14, 2010 Tak już jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
betanna 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Spadam ,dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Tylko ja akurat uświadomiłem sobie jedno................mam plany na przyszłość których nie chciał bym zmarnować................. a tutaj............ większość ludzi ma jakieś sztuczne problemy..... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 betanna dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 CHA CHA CHA-------> Ty też tak masz................... :):):))) ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 14, 2010 Czasami, są inne ważne rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Jak mam coś ważnego do załatwienia to to załatwiam..................................... CHA CHA CHA moge miec prośbe????? :) :) :))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka_24_ 0 Napisano Styczeń 14, 2010 inteligentny i mądry człowiek .... a ja lubie cie czytac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale mnie to np relaksuje Napisano Styczeń 14, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Malutka_24 ----------- ja sam też lubie pisac..................:D by inni mnie czytali.............ale chyba mnie to już nudzi.................:O CHA CHA CHA -----> napisz coś pod nickiem SŁOWICZKA........... pliiiiis..,... Gosiu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 14, 2010 Dobranoc . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Dziękuje....... więc miałem racje :)......... domyśliłem się już od dawna że to Ty..............poza tym styl pisania podobny...... radziłbym ci go troche zmieniac.... byś mogła miec wiele projektów....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Dobranoc Gosiu ...................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 14, 2010 Nie chcę być projektem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Przecież CHA CHA CHA to projekt......... no może nick...... ale jak byś się chciała pobawic.......... to zmień troche styl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Przecież CHA CHA CHA i SŁOWICZKA to jedna osoba.......................... nikt z WAS TEGO NIE ZAUWAŻYŁ???:D:D duszku i co sugerujesz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach