Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiadom

Śmierdzi mi z pochwy

Polecane posty

Mam 18 lat pod koniec stycznia będę miała19 i odkąd już jestem duza, czyli dojrzala fizycznie, mam okres itd śmierdzi mi z pochwy. Czytalam z to mzoe byc stan zapalny czy cos. lecz śmierdzi mi tak od kilku lat. Nie wiem co mam robić ;/

Gość Enday
Kup magiczne przedmioty o nazwach MYDŁO i WODA i umyj, można też przejść do bardziej drastycznych metod tzn. Polej benzyną i podpal.

Gość kasiabasiazosia
hehehe dobre z tym mydłem jeszcze udaj się moze do lekarza bo odkad to jestes duza warto zaczac uzywac jeszcze MÓZGU

Gość Pochwowica
chej mi tez bardzo brzydko pachnie z dziurki, wczoraj podczas seksu muj chłopak mi włorzył penis i spuścił się od wczoraj mi bardzo brzydko pachnie, czy mogę zajsć w ciąrzę?

Gość tatiana__27
kasia nie bagatelizuj tego, od razu pojdz z tym problemem do ginekologa, bo najprawdopodobniej masz infekcje pochwy, a dlugo nie leczona infekcja moze przejsc w inne powazniejsze choroby! kup sobie probiotyk ginekologiczny, najlepiej od razu dopochwowy, bo taki zadziala szybciej, mozesz kupic np. lactovaginal, dostarczysz zywych szczepow bakterii kwasu mlekowego, ktore beda chronic cie przed dalszym rozwojem infekcji, ale i tak lekarza nie unikniesz!!