Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhjknm

Czy podoba sie wam figura tej pani ???

Polecane posty

Energiczna, nie, nie o to chodzi ...po prostu jej uroda odbiega od klasycznych kanonów piękna..:) [też lubię silnych i sprawnych ludzi, jak większość ...[niekoniecznie fizycznie] :)

Gość bhjknm
dzieki :) mam juz taki pas :) nie znam sie za bardzo na tym, ale slyszalam, ze wtym powinnen sie brzuch pocic, a wcale mi sie nie poci . Hmmm a czemu rpzed cwiczeniami ??? Czy moge taki pas zakladac w trakcie robienia brzuszkow ??

jak zakladasz przed cwiczeniami to tkanka tlusczowa sie rozgrzewa przed wysilkiemi latwiej go spalic moze sie nie pocisz bo jestes odwodniona? albo za krotko nosisz

oczywiście, że brzydka nie jest...ale te bary ... łeeee [ale gibka za to jest i to rekompensuje, znaczy równoważy się :D ...]

Gość bhjknm
nie no dowodniona raczej nie jestem :P skora mi sie nie skleja hmmm ja wiem, pol dnia czasem potrafie w nim chodzic i jescze przed sie pobalsamowac, no nei wiem, zobacze od jutra zaczynam brzuszki :)

ale w tym nie chodzi sie na codzien tylko do cwiczen :P po co rozgrzewac tkanke jesli sie jej nie cwiczy? poza tym to nie zdrowe ejst, odparzen mozna sie nabawic tak dlugo noszac

Gość bhjknm
aha, to ja nie wiedzalam, ale na interencie czytalam, ze mozna sobie tak chodzic w tym pasie i ze nic sie neid zieje, a wrecz nawet polecaja . Wiec nie wiem :P

Gość bhjknm
mi sie tam najbardziej podba jej brzuch i piersi :P Pupe ma jakos tak no normalna , zaden szal, przynajmniej moim zadniem , nogi wydaja sie krotkie , no a o ramionach juz pisalam :P Buzie ma ladna :)

a mnie się wydaje aseksualna mimo ,że ładna [piersi plajstik ...reszta też jakaś taka me cha ni czna] :classic_cool:🖐️

jeszcze nigdy nie slyszalam zeby polecano chodzic w pasie na codzien bez cwiczen, biorac pod uwage odparzenia i tracenie sporej ilosci wody przy poceniu

Gość bhjknm
no serio , bylo napisane, ze polecaja np. w samochodzie podczas jazdy, na zakupach itp. ;/ nei wiem no dlatego pytam interenet nie zawsze mowi prawde . Nie ejstem doswiadczona, niedawno zaczelam wiec pytam :)

Gość Przestancie bo przez te miesni
zaczelam myslec o miesniach mojego faceta i strasznej chcicy dostalam a widziny sie dopiero w sobote :o

Gość bhjknm
Ellinka nie wiem hahah tego nie napisali, ale jakby tak bylo to wiekszosc by nie cwiczyla tylko w pasach popierdzielala :P az poszukam tej strony to sama rzucisz okiem :P

Gość ale ma polski akcent
:P