Gość Facet_76 Napisano Styczeń 14, 2010 Hej! Po pierwsze- przepraszam, za brak polskich znakow ( mieszkam obecnie za granica z moja zona)... Po drugie- jestem facetem, ktory szuka porady od kobiet... Dlaczego tutaj? Bo sprawa dotyczy internetu... Pewnie wyjde teraz na szpiega i czepiajacego sie meza... Ale zaryzykuje... Mamy dwa komputery... Poprzednio moja zona uzywala mojego komputera... Teraz ma wlasny... W przegladarce Google Chrome istnieje opcja zapisanych hasel... Moja zona rowniez poprzednio uzywala polaczenia Wi Fi na haslo... Nie moglem polazyc sie z internetem przez moj usb, wiec postanowilem uzyc mojej zony polaczenia Wi Fi... Co odkrylem...? Bede sie teraz tlumaczyl... Jako haslo... imie ex- mojej zony milosci... dosc wielkiej i prawdziwej... znam to z opowiesci... Jestesmy szczesliwym malzenstwem... 6 miesiecy po slubie... znamy sie od 2 lat... Mam pytanie... Bo w sumie wiem, ze to konto Wi Fi moja zona zalozyla jakis czas temu... Nigd wczesnie nie uzywalem… Dzis bylem zmuszony… Internet to moja praca w zasadzie… Napiszcie… Spytac sie...? Zostawic temat? Wyjsc na idiote, ktory szpieguje? Wiecie... Glupio sie czuje w tej sytuacji... Lepiej byloby znalesc swoje imie w hasle, prawda? ( btw- mam na imie Pawel).. Kobiety.. Doradzcie... Pisze zupelnie serio... Zona wroci z pracy z 6 godzin.. Jeszcze rano zegnalismy sie przepieknie... Kazdy dzien jest przepiekny.. A tutaj... Moze jestem nadwrazliwy? Napiszcie, co myslicie… To nie jest prowokacja ani naiwny zart… Prosze o rade… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach