Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Facet_76

Przychodzi facet do kobiet

Polecane posty

Gość Facet_76

Hej! Po pierwsze- przepraszam, za brak polskich znakow ( mieszkam obecnie za granica z moja zona)... Po drugie- jestem facetem, ktory szuka porady od kobiet... Dlaczego tutaj? Bo sprawa dotyczy internetu... Pewnie wyjde teraz na szpiega i czepiajacego sie meza... Ale zaryzykuje... Mamy dwa komputery... Poprzednio moja zona uzywala mojego komputera... Teraz ma wlasny... W przegladarce Google Chrome istnieje opcja zapisanych hasel... Moja zona rowniez poprzednio uzywala polaczenia Wi Fi na haslo... Nie moglem polazyc sie z internetem przez moj usb, wiec postanowilem uzyc mojej zony polaczenia Wi Fi... Co odkrylem...? Bede sie teraz tlumaczyl... Jako haslo... imie ex- mojej zony milosci... dosc wielkiej i prawdziwej... znam to z opowiesci... Jestesmy szczesliwym malzenstwem... 6 miesiecy po slubie... znamy sie od 2 lat... Mam pytanie... Bo w sumie wiem, ze to konto Wi Fi moja zona zalozyla jakis czas temu... Nigd wczesnie nie uzywalem… Dzis bylem zmuszony… Internet to moja praca w zasadzie… Napiszcie… Spytac sie...? Zostawic temat? Wyjsc na idiote, ktory szpieguje? Wiecie... Glupio sie czuje w tej sytuacji... Lepiej byloby znalesc swoje imie w hasle, prawda? ( btw- mam na imie Pawel).. Kobiety.. Doradzcie... Pisze zupelnie serio... Zona wroci z pracy z 6 godzin.. Jeszcze rano zegnalismy sie przepieknie... Kazdy dzien jest przepiekny.. A tutaj... Moze jestem nadwrazliwy? Napiszcie, co myslicie… To nie jest prowokacja ani naiwny zart… Prosze o rade…

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować