Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Diamonds

hej dziewczyny co sadzicie o moim pierscionku i obraczce

Polecane posty

Gość errteee
sama mam kilka pierścionków które kosztowały sporo, ale sa delikatniejsze jak dla mnie obrączka ozdobna plus taki pierścionek to za dużo jak masz strojną obrączkę to bardziej pasuje skromny pierścionek i odwrotnie, ale jak napisałaś sama są gusta i guściki:)

Gość jkla
Pierścionek jak dla mnie za duży i niepraktyczny, a mnie zależy żeby go nosić na co dzień. A takie wycudowane obrączki to w ogóle mi się nie podobają, niezależnie od trendów mody.

Gość powinnaś koniecznie
zaczac smarowac ręce kremem bo masz bardzo znoszczone dłonie ;/ znaczy pomarszczone ;)

Gość a ja też mam problem
małżeństwo, pfi.... to gorsze niz smierc!

smieszne pytanie, ja lubie siwecidelka, jednak wolalabym obraczke, przypoinajaca bardziej tradycyjna, ale tez z malymi brylancikami, jednak inaczej ulozonymi, bo np. Twoja bardziej przypomina piescionek, ale to juz kwestia gustu. Nie wnikam w Twoja sytuacje materialna i mysle, ze innym tez o to nie chodzilo, ten kamien nie wyglada po prostu na brylant, tylko na zwykla cyrkonie, nie wiem czy to wina zdjecia, watpie, ale to juz nie wazne. Zreszta....najwazniejsze, ze dostalas jakis pierscionek w imie milosci,nie wazne czy to cyrkonia, czy brylant, bo to tylko kwestia kasy

Najważniejsze, żeby Tobie się to podobało. Mój pierścionek jest znacznie skromniejszy, kamyczek jest prawie nie widoczny i prawde mówiąc nie wiem co to za kamień, ale nie bardzo mnie to obchodzi. Obrączka jest z tytanu bez żadnych kamieni, czyli też bradzo skromna i raczej nietypowa. Ja preferuję minimalizm. Zależy co się komu podoba :) większość osób nadal preferuje klasyczne złote obrączki.

Gość annaaniaanna
a mnie rozbraja cos takiego jak jakas pusta laska wkleja fotki żeby sie pochwalić i jeszcze ZAZNACZA ze to brylant!!!!! żałosne i płytkie

Gość wnioskuje
ze w stanach mieszkasz bo do tej pory tylko w stanach spotkalam sie z takimi obyczajami ze nosi sie obydwa pierscionki na jednym palcu i ten zareczynowy-mowili tam tak-jest o wiele wazniejszy niz ten slubny i musi byc taki ekskluzywny.Pierscionki jak pierscionki.Normalne.Ladne ale zadna rewelacja to nie wiem po co wstawiasz tu i dajesz innym oceniac.Pozniej sie dziwi ze zlosliwie tu pisza.Ciekawe co by twoj facet na to powiedzial. Powiem ci szczerze ze pierscionki takie sobie ale przykro mi-masz nie ladne dlonie-takie nie kobiece i jakos te pierscionki nie robia na twoich dloniach rewelacyjnego wrazenia.

Gość nie tylko w Stanach jest
taki zwyczaj. NP; spotkalam sie z tym tez we Francji. Ale ani mysle sie do tego dostosowywac, mimo ze tu mieszkam :P

Gość fghjkl
nie podoba mi sie ani jedno ani drugie. takie wsiowe, zero delikatnosci. i rece masz niezbyt ladne, takie pomarszczone.

Gość wnioskuje
moj facet by mi mogl plastikowy pierscionek dac bo nie licza sie brylanty diamanty tylko serce.A czy innym sie te pierscionki podobaja czy nie to mnie jest zupelnie obojetne i nie dzielilabym sie swoja radoscia anonimowo w necie bo to dziecinada. Twoje pierscionki u kobiety ze szczuplejsza dlonia,dlugimi palcami o innym odcieniem skory by wygladaly o wiele lepiej. Do twoich rak pasowalayby inne pierscionki. Ale musza sie tobie podobac i juz. Tylko to troche takie nie smaczne ze wystawiasz je publicznie to tak jakbys swojego faceta tak publicznie wystawiala.On napewno sie bardzo staral zeby sie tobie przez niego wybrane pierscionki podobaly. Mysle ze taki pierscionek to sprawa intymna i jeszscze to podkreslanie ze to brylanty to jakies glupie. A co boisz sie ze inni powiedza ze nie widac ze brylanty i ze drogie byly??? tak tobie na tym zalezy zeby inni widzieli jaki kosztowny pierscionek dostalas??? No to jestes pusta zupelnie. I obetnij te pazury bo sa paskudne.

tylko w stanach zwyczaj noszenia obraczki i pierscionka na jedym palcu :D:D ale sie usmialam wiele kobiet w Polsce tez\ nosi i co niby tu amerkyka ja te z nosze na jedym palcu i co ??