Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żeli papą86

Oglądaliście wczoraj Uwagę?

Polecane posty

Był reportaż o tych smarkulach, które pobiły swoją rówieśniczkę. Ja też chodziłam do gimnazjum, a razem ze mną różne elementy, które jak coś zrobiły to człowiek nie wiedział czy się śmiać czy płakać. Ale do takich sytuacji nie dochodziło. Te dziewczyny naprawdę trzeba odizolować od społeczeństwa, bo zaczną robić co tylko będą chciały. Właściwie to już robią. Dziwi mnie brak reakcji ich rodziców. Chyba są jeszcze bardziej nieodpowiedzialni od swoich córek. Patrzę też na dyrektor tego gimnazjum i widzę kompletną bezradność w jej oczach. Powtarzała, że podjęła odpowiednie kroki, ale gdzie są efekty? Tak naprawdę zastanawiam się czy gdybym była matką dziecka, nad którym znęcają się inni to sama nie wzięłabym się za takie bachory. Może i bym je naprała. Wiem, że to nie jest rozwiązanie, ale jeżeli nic innego nie skutkuje?

Gość Ja ogladalam
Powinni z nimi zrobic to samo co one z ta dziewczyna. To jest nie do pomyslenia. Dyrektorka paple bzdury, ze dziala. A tu zero reakcji. One sa niebezpiecznie i nie wystarczy, ze ktos im powie, ze nieladnie sie zachowaly.

ja Ci powiem ze gdyby moje dziecko naprali ,albo krzywde zrobili -to napewno odwdzieczyłabym sie podobnie.Ja wiem ze to zle ,ale takie kary jak sa w polsce za takie rzeczy to smiech! Niech gowniary na sobie poznaja jak to ,smakuje''

Gość goha2010
jak je odizolujesz to Cie wkońcu zamordują. Potrzebyją krótkiej smyczy-nadzoru.

Gość goha2010
Viiki... twój podteks mówi o czym innym....nie sprowadzaj swoich poczynań do ich poziomu.

Gość dzieci to maja problemy
Wyslac do krajow 3 swiata, jak takie cwane niech sobie radzą.

Gość goha2010
nnn no. To juz lepszy pomysł... by sie podporządkowały... z miską na jadło by czekały gdzie trza... bez upominania

Gość Do Pakistanu na wakacje

Gość brzydkie imie karolina

kara ,karaa ale taka zeby dała sie im odczuc bolesnie i odechciało sie robic to nastepnym razem.

Gość goha2010
Viiki... sprowadzasz problem do parteru. Ząb za ząb!? Wojna gotowa

Ja to bym jeszcze matce tej szczeniary po ryju natrzaskała. Skoro ona nie widzi problemu w tym że jej córka leje inne dzieciaki to ja mozna potraktowac tak samo.

Proszę o to jak TVN trzyma się faktów : "Ten szokujący film 29 grudnia obejrzała cała Polska" cała = 38 milionów? ja nie. i wiele innych osób też nie widziało. także przekłamanie danych. może dwa miliony to widziało ? trzeba było napisać "film został wyemitowany 29 grudnia" albo "niemal cała Polska" TVN potwierdza brak autentyczności wypowiedzi co uniemożliwia mi rzetelne odniesienie się do artykułu, który nie jest profesjonalny.

Gość goha2010
Zeli.. pisze o skutkach... a co zrobiliCi" dorośli" ? w tej sprawie? Tylko gadają i sie tłumaczą, że nie widzieli i nie wiedzieli. Przecięz to bzdura...takie rzeczy widać gołym okiem

goha wiem ze to zle ,ja wiem ,ale nie potrafiłabym inaczej ,nie moglabym znies ze moje dziecko jest poniewierane,pobite itp.

Gość goha2010
Wierzcie mi, że takie rzeczy dzieją sie w każdej szkole! Oczywiści e w mniejszyn lub większyn stopniu. MÓj syn chodzi do 6 kl, w jego szkole ja sama interweniowałąm chyba 4 razy. Obyło sie bez wojenek, a i dzieciaki troche odpuściły bo były " na cenzurowanym" na początek i to takiemu nastolatkowi wystarcza

Brak autentyczności wypowiedzi? Przecież na nagranym filmie było pokazane wszystko. To raz. A dwa, gdyby po pierwszym reportażu rzeczywiście ktoś w tej szkole odpowiednio zareagował to ojciec kolejnej - można powiedzieć ofiary - nie fatygowałby się do szkoły z pretensjami, że jego dziecko jest prześladowane.

Gość goha2010
dokładnie. Wszyscy ten pasztet omijają jak mogą! Bo nie letnij nic nie grozi... kutatora ze smyczą przy tyłku i tak przez 5 lat

Gość goha2010
może i rodzicom

goha oczywiście, że wiedzieli. To nagranie krążyło po szkole. Tylko w odpowiednim czasie nikt nie zareagował, a teraz nie wypada się do tego przyznać.

Gość warszawa północny wschód
o lol ale z was mięczaki : 1. -- nie bił ją gang a jedna laska w dodatku jej wzrostu i postury - co mogła zrobić? dowalić jej to by jeszcze sie zakumplowały 2. ja sie biłam z dziewczynami w podstawówce (późne lata 90-te) i nikt nigdzie nie donosił, dziewczyny miały wiecej jaj niż te wymoczki chłopcy... 3. miałam iść do gima , ale przez ploty jednej starej plotkary że tam chodzą "element, dziewczyny z domu dziecka i było pobicie" przez tą plotę moi rodzice się przerazili i posłali mnie do innej szkółki i musiałam zapitalać przez pół wawki :/ pozniej i tak poszlam do tej szkoly , poznałam dziewczyny z domu dziecka, wolę takie niż lalunie i miss 4. ta dziewczyna jak ma problem to czemu szkoly nie zmieni?? w samym legionowie jest kilka...

Gość goha2010
właśnie! To kogo by tu przede wszystkim ukarać? Szkolnych jełopów

Gość goha2010
zmiana szkoły przez ofiarę nic nie zmieni. Znajdą kogoś innego, i wtedy może nawet zabiją

warszawa północny wschód, ale pierdolisz głupoty jak potłuczona, sorry. To nie zwykła bójka, ciągnięcie się za włosy. Tu dochodzą także groźby. A czym to się może skończyć wiadomo. Coraz więcej jest takich historii. Czyli co? Teraz każdy komu dokopią ma zmienić szkołę, a margines niech się bawi?

kuurwa, to nawet w mojej okolicy (podobno najgorsza dzielnica :classic_cool: ) nie ma czegoś takiego :O dyrektorki w szkole zazwyczaj się opierdalaja popijając kawusię :O nic dziwnego, że nie zwracają uwagi na problem :O

Gość kądor najgorsza
;> praga bródno czy białoleka???