Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Solidarność męska a u kobiet....

Polecane posty

Jeśli wyraźnie widać, że ta pierwsza istnieje, to dlaczego kobiety nie potrafią tego?

Gość a ty chciałabyś żeby
bo są głupie!

Rzeczywiście są głupie. Muszę to z przykrością stwierdzić, choć sama jestem kobietą. Często mają poglądy feministyczne, ale gdy tylko zobaczą na horyzoncie faceta, zaraz im się odmienia.Są w stanie zdradzić nawet "przyjaciółke"

Żeli, a spróbuj oddać na chwilę swojego faceta znajomej......Jeśli ma kręgosłup, to się nie da.Bo kobiety mają w naturze już flirciarstwo i niczego sobie nie odmówią.

Odmówić to sobie potrafimy, ale czy flirtowania, to nie wiem....To dlatego też nie ma przyjaźni między kobietami a facetami.Bo potem wiadomo co wychodzi....A częściowo przyczynia sie do tego nasza natura(flirciarska), a i faceci to zdobywcy.

Dla mnie zawsze facet koleżanki był "trędowaty", choćby nawet najfajniejszy, ale jej. Koniec. Chociaż muszę niestety z przykrością wspomnieć, że przez faceta rozpadło się moje trio przyjaciółek z liceum. Jedna kręciła z facetem drugiej, a druga myślała, że ja kryję tę pierwszą, podczas, gdy ja o wszystkim dowiedziałam się ostatnia :O

Ale dziewczyny, to nie zmienia faktu, że część z nas taka jest.A facet facetowi rzadko podbiera.Ogólnie faceci są w obecnych czasach zniewieściali, ale tej umiejętności im zazdroszczę.

W ogóle pomijając odbijanie facetów, w życiu zawodowym wolę współpracować z mężczyznami. Między kobietami tworzą się jakieś idiotyczne grupki, rywalizacja, plotki. Nie lubię tego. Nie wiem ile w tym jest prawdy, ale wykonałam kilka testów na płeć mózgu i wyszło mi, że mam typowo męski mózg ;) Może to wszystko właśnie dlatego :)

Gość ja powiem tak.....
z przykrością muszę stwierdzić mimo że jestem kobietą że u kobiet gorzej z tą solidarnością jak u facetów u facetów jest tak że jak istnieje przyjaźń taka prawdziwa to choćby się waliło paliło to są wobec siebie lojalni z kobietami tutaj jest gorzej mimo że mam 2 takie prawdziwe przyjaciółki i wiem że mogę na nie liczyć to nie raz się zawiodłam na przyjaźni z kobietami a czemu my kobiety tego nie potrafimy ?.....myślę że za bardzo się rozdrabniamy.... wyolbrzymiamy czasem problemy których tak na prawdę nie ma ....no i jesteśmy zazdrośnice :D

Czarne glany, ja też wolę współpracę z facetami.Może dlatego, że są prostsi w obsłudze. Jak powiedzą, tak zrobią. No i nie mają humorów.

Gość kleo556
Nie ma czegos takiego jak "solidarnosc jajnikow". Jestem kobieta i w 100% ufam tylko swojej matce i siostrze.

Gość solidarnosc jajnikow jest
Jak walcza w jednej sprawie, ale jak ma sie jedna ujac za druga to kiepsciutko to wyglada.

BNB z piekła, jak można dupy zarywać koncertowo, wytłumacz mi.

BNB z piekła, dobry tekścik, dobry....No ale tylko śpiewają...A nadal szukasz dziewicy na styczeń, a tu połowa już minęła.

Gość sękate życie Wita dębala
Dąb :classic_cool:

Gość aeaeaeae
Nie wszystkie takie są, ale muszę przyznać, że tak jest w większości. Jak ktoś powyżej napisał, czy zostawiłabym swojego faceta koleżance. To jeszcze zależy jakiej koleżance. Mam takich kilka i wiem, że mogłabym zrobić to bez wahania. Tak naprawdę to chyba największym "problemem" kobiet jest zawiść, więc dlatego tak się dzieje.