Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Solidarność męska a u kobiet....

Polecane posty

Gość bhuinjkmo
po 1 kolazankom nie ufam za bardzo, a juz napewno ejsli chodzi o faceta ... Ja bym zadnej nie zostawila mojego chlopaka, jakbym sie uparla to moze jedna tak wporzadku by sie znalazla , reszta to takie niby fajne itp, ale zwodzilaby go jedna z 2 ... A 2 sprawa to, to ze facetowi tez ciezko zaufac pod tym wzgledem ... bo jak kobieta go podrywa to chlopy potrafia zwariowac, i ciezko im sie oprzec, no nie wiem jak odpychajaca urode musialaby miec, zeby sie nie skusic ! Wiec od facete tez to zalezy, jesli facet jest wporzadku, to by takiej jescze nagadal ! no to tyle :P

Ale faceci z reguły nie są w porządku.Zreszta często myślą czym innym, więc jeszcze będą opierać się jakimś koleżankom, jak same im się trafiają. Facet to zdobywca, myśli o przekazaniu swoich genów.

Gość piii
Niestety, ale zarowno faceci jak i kobiety zupelnie inaczej zachowuja sie kiedy nie ma w poblizu malzonka/partnera. Zonaci podrywaja i flirtuja najbardziej, a zonki soa przekonane, ze maja oddanych mezusiow. Tak samo jest z przyjacioleczkami. Niby sa w porzadku, ale jak nie ma cie obok, to potrafia bezczelnie flirtowac i zarywac do facetow...

Gość bhuinjkmo
hehe no ja nie weiem czy w tym przypadku bylby zadowolony z przekazania genow, raczej prosto mysli, zeby sobie wydupczyc jak sie trafia. Do tego dochodzi ta adrenalina i spontanicznosc, ktora ich tak ogarnia i podnieca, oraz tajemnica przed dziewczyna . No swietnie ! W tym przypadku, o wcale nie kolezanka, a ni chlopak. Kopnac oboje w dupe ! Ciezko teraz o prawdziwych przyjaciol jak i mezczyzne. Wszedzie pelno kurestwa !!!

kobiety w ogóle nie są solidarne :o sama się o tym przekonałam: niby moja przyjaciółka, wmawiała mi,że spotykam się ze świetnym facetem,że do siebie pasujemy, że fajna z nas para, a za moimi plecami ściemniała go tak,że aż mnie mdliło :o

BNB i BNB z piekła rodem to bliźniacy? Zazwtczaj razem się pojawiacie. Głupia, na tamtym topiku właśnie brak tej solidarności.

Chłopcy, ja na tych sprawach się nie znam z wiadomych zresztą powodów, ale jestem ciekawską kobietą. To po ile?

A string..... wiesz, że się otrzepał? Ale trochę mu to zajęło. hehe

Gość myślałem że coś zwojuję
Ale zabrakło mi pomysłu

Gość nie udawaj głupszej niż jesteś
Na projekt BNB , chciałem trochę zmienić jego image, powinienem się za niego podszywać z nickiem podobnym ale i tak brakowało mi kontrargumentów to walenia smutów o brzydocie i byciu nieudacznikiem.

No i ktoś z sąsiedniego topiku bardzo żałuje, że odeszłam... Mam wrócić? Tylko teraz na dobre. Nie podszywać mi się..