Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniak1989

mechanik samochodowy

Polecane posty

Gość gość
A co z doszkalaniem pracowników może ktoś jest chętny na kurs diagnosty samochodowego w www.pimot.eu ? . Bardzo dobra oferta i praca gwarantowana.

Gość PawloR
Ja powiem Ci tak. Pół roku temu zrobiłem szkolenie w OES Kraków na diagnostę samochodowego - fajne, merytoryczne, ze świetnymmi ludźmi i robotę teraz mam spoko. Jeżeli czujesz temat to rób :)

Gość gość
Jeżeli ktos z was szuka dobrego diagnosty samochodowego to ja podaję kontakt do firmy http://budomix-skp.pl/kontakt/. Ja mam do nich zaufanie....pełen profesjonalizm.

Gość Szybki dela
mechanika najlepiej szukać w swoim okręgu i tyle (znajomi coś na pewno sensownego zawsze polecą). Jeśli chodzi o turbiny i turbosprężarki to polecam wysyłać na regenerację do Regmotu w Mielcu.

Gość Krzysiek88
Według mnie, sprawa wygląda następująco: Ludzie myślą, że dadzą do przysłowiowego Pana Mirka zza rogu w garażu, który robi 2 turbiny na tydzień. Myślą, że nie ma różnicy do większej pracowni, która dysponuje drogim sprzętem diagnostycznym. Piszę to wszystko niestety z własnego doświadczenia. Nie zrobiłem rozeznania, oddałem do garażowego zakładu, turbosprężarka wytrzymała miesiąc. Jednak regeneracja turbiny w takich warunkach, z wątpliwej jakości częściami nie jest dobrym pomysłem. Drugie podejście po wielkich walkach z Panem Mirkiem zrobiłem w Stalowej Woli - Bosch Pawlik. Mają kilka stron - np. http://www.wtryskiwacz.com Wybrałem ich bo wyglądali na najbardziej profesjonalny zakład w kraju. Szybka akcja, wszystko śmiga. A cena wcale nie różniła się od tej, którą zapłaciłem u gościa w garażu. Tylko, że tym razem miałem pewność, że części są oryginalne.

Gość gość
Polecam mistrzowskie usługi http://www.pmix.pl/ - sprawnie, tanio i zawsze na czas. Obsługują mnie od niepamiętnych czasów a ich profesjonalizm to coś niesamowitego. :)

Gość gość
Jeśli mieszkacie w okolicach Katowic to bardzo polecam przejechać się do Radoszyc , gdzie znajduje się www.pacarservis.pl . Serdecznie polecam usługi tych profesjonalistów, gdyż nie raz wyciągnęli mój samochód z wielkiej opresji. :)

Gość gość
Ja bym polecał Awax (mają swój portal na www.awax.net.pl ), oni nam robili całą klimatyzację, od nich kupowaliśmy urządzenia i też prowadzą nam teraz serwisowanie. Można się dogadać, jak trzeba to są pod telefonem, także z kontaktem jak na razie nie ma żadnych problemów. I cała instalacja dobrze działa, nie kradnie za dużo prądu o co się najbardziej bałem, bo klima potrafi jednak być kosztowna w eksploatacji jeśli jest źle zrobiona.

Gość kris9
Nie znam tego salonu awax ale mogę wam polecić inny ag expert . Ma bardzo korzystne ceny , troszkę się czeka na naprawę , bo każdy tam chcę naprawiać . ale dzięki temu wiem , że warto tam akurat dawać;)

Gość gość
Jak będziesz potrzebował zregenerować turbosprężarkę, to udaj się w tym celu do http://regmot.pl nie zawiedziesz się ;)

Gość Ireweu
a może ktoś polecić jakiś dobry kurs na mechanika samochodowego? słyszałem o krakowskim oes, że robią. może ktoś wie gdzie wasz mechanił robił szkolenie i napisze?

Gość gość
Tez szczerze mówiąc poszukuje dobrego i sprawdzonego serwisu w stolicy Mozecie cos dobrego polecic,ASO odpada,za drogie

Gość mczay
Natomiast ja uważam, że korzystać się powinno wyłącznie z usług serwisów ASO. Mało tego, systematycznie powinno się sprawdzać sprawność wozu… Mając samochód marki FORD warto korzystać z organizowanych przez serwisy tej firmy akcji promocyjnych. Teraz, za kwotę 99 złotych można sprawdzić sprawność klimatyzacji. O szczegółach można przeczytać pod adresem https://akcjaserwisowa.pl/klimatyzacja

Gość gość
Polecam serdecznie http://www.makulski.pl/ , to moim zdaniem najlepsza mechanika pojazdowa w Pile. Jeśli tylko macie możliwość skorzystać z ich oferty usług, to również polecam ich stacje kontroli pojazdów.

Gość Pitrok
Dużo zależy od naszych potrzeb, rodzaju samochodu oraz wymagań względem warsztatów bądź serwisów. Ja ze swojej strony na pewno mogę polecić Ci abyś sprawdził również aso Volkswagena bo w każdym mieście z tego co zauważyłem utrzymują równie wysoki poziom obsługi i realizacji. Do tego nasze samochody dostawcze Crafter, Transporter i mniejszy Caddy są robione u nich i to pomimo że skończył się ich okres gwarancji ponieważ zaoferowali nam przyjazne warunki cenowe na części i serwis, a możecie się o tym dokładnie dowiedzieć tutaj https://www2.vwuzytkowe.pl/kampanie/service_pro/

Gość Szymson
Ja jeszcze mam dość nowy samochód bo dwuletniego Hyundaia i30 który mogę polecić jeżeli masz auto od Fiata, Jeepa, Hyundaia, czy Alfy bo właśnie takimi się zajmuje się serwis Auto Res z Rzeszowa. Praktycznie zawsze naprawy wykonywane terminowo, do tego nie zdarzyło mi się abym musiał wracać do nich z tą samą usterką, a poziom obsługi jak i cen również na odpowiednim poziomie. Jak na ten moment mogę bez dwóch zdań powiedzieć, że jestem zadowolony z tego, że postawiłem właśnie na nich.

Gość DominikaDel
Jak w moim Fiat Punto pojawiają się jakieś usterki bądź błędy na komputerze to staram się go odstawiać praktycznie od razu na serwis do Auto-Res w Rzeszowie. Ogólnie jestem jedną z tych osób które starają się jak najszybciej usuwać wszystkie problemy techniczne, które później mogą przerodzić się w jeszcze większe kłopoty i co za tym idzie również rosną koszty naprawy. Natomiast co do prowadzonych przez nich serwisów, nie mam zastrzeżeń i raczej poradzili sobie do tej pory ze wszystkim co im zleciłam jak najbardziej poprawnie.

Gość gość
Jeżeli mieszkacie w województwie śląskim i poszukujecie tutaj sprawdzonego warsztatu samochodowego, któremu można zaufać to skontaktujcie się z www.sanecznik.eu Pracują tam doświadczeni i uczciwi mechanicy.

Gość gość
Mój pojazd doprowadzili do należytego stanu w Auto Układzie http://www.autouklad.pl w Płouszowicach. To był dopiero wybór! Jestem niezmiernie zadowolony z ich usług w postaci naprawy geometrii kół i nadwozia. Takich usług poszukiwałem od dłuższego czasu.

Gość hatres
do mechaników nie jeżdżę, zdazyłem się zrazić. Od "tamtego" momentu samochód serwisuję już tylko w aso, a jako, że posiadam forda to serwisuję w aso forda. Nie mają wcale wygórowanych cen, zadowolony jestem. Kupiłem nawet komplet opon zimowych w promocji, mega zadowolony jestem.

Gość jenadyk
ASO to tez mechanicy. Tylko wyspecjalizowani w danych markach. Jak dla mnie to ma duży sens. Tam nigdy nikt mi nie powiedział jak się coś w aucie działo że nie wie co. Zawsze widzą co zrobić i moga zaproponować dość szybkie terminy.