Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uupppp

rodzinne na dziecko

Polecane posty

Gość uupppp

witam chcialam zapytac czy nalezy sie nam rodzinne na dziecko otoz maz pracuje a ja jestem bezrobotna zarejestrowana w up.ktore z nas ma sie ubiegac o zasilek? co trzeba okazac jakie dokumenty?jesli przez kilka miesiecy od narodzin dziecka nie pobieralismy tego rodzinnego to czy nalezy sie jakies wyrownanie za te zalegle mies.?jetsem zielona w tym temacie wiec prosze kogos kto sie zna na tym o informacje i dzieki z gory:)

Gość htrgcgt
jeśli nie macie więcej niż 576 zeta na osobę w rodzinie to tak

Gość prosze o jakies konkretne odpo

jesli wasze dochody za rok 2008 nie przekrocza 504 zł na osobę musisz wybrac zaswiadczenia z Urzędu skarbowego za 2008 r a do tej pory nie korzystałas z zasiłku rodzinnego?

wybierz tak jak mowiłam zaswiadczenia z Urzedu sakrbwoego za rok 2008 zasiwadczenia z Urzedu Maista i Gminy o wyskosci gospodrstwa rolnego za rok 2008 akt urodzenia dziecka dowód osobisty i zgłos sie do MOPS lub urzedu masta zalezy kto w twojej miejscowosci realizuje swiadczneia rodzinne

a becikowe brałas? wyrówanie sie nie nalezy zas rodzinny przyznaje sie od miesiaca złozenia wniosku do rodzinnego jest dodatek z tyt urodzenia dziecka 1 tys ale potrzebne jest zaswidczenie od lekarza że przebywałas od 10 tygodnia ciazy pod opieką lekarska

Gość uupppp
nie wybieralam rodzinnego do tej pory ani moj maz tez nie,tylko becikowe z tytulu urodzenia dziecka,piszesz ze jakis tysiac zl sie jeszcze nalezy to z urzedu skarbowego tak? dochody nie przekraczaja napewno bo ja nie pracuje :(