Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asderka12

Co robic ? ehhh ... praca ...

Polecane posty

Gość asderka12

Kurcze pracuje od tygodnia w McDonalds. Robote załatwiła mi kolezanka. Zarabiam 8 zł na godzine brutto. No i dzisiaj dzwoni do mnie babka z banku, ze przyjmia mnie do fakturowania za 10 zł brutto za godzine. Nie wiem co robic, szef jest dla mnie mily, atmosfera w pracy ok. Z drugiej strony, najbardziej martwie sie o kolezanke, no bo ona swiecila za mnie oczyma i zalatwila mi ta robote :( Co byscie zrobili na moim miejscu ? KURCZE czy pracodawcy musza dzwonic wtedy kiedy człowiek znajdzie sobie robote ? To już 2 telefon w tym tygodniu (wcześniej proponowano mi 7 zł za godzine w sklepie spożywczym) ;/

Gość przeciez w donaldzie
mozesz pracowac w ustalonych przez ciebie godzinach, więc przyjmij propozycję banku i zostań w maku

Gość pogadaj z kolezanka
powinna zrozumiec. pierwsze co to lepsze pieniadze, a i praca lepsza! ja bym zmieniala!

Jak j nie lubie takich sytuacji...też tak miałam.Zrezygnowałam po 2 tyg.z pracy w kawiarni,żeby zacząć prace w biurze w firmie logistycznej,ale nie żałuje:)

Gość Śliwkawęgierka83
jednak ten bank lepiej wyglada w CV ...

Gość ehehe
sliwaka i co nawcilanas sie czy nie...??tylko placuszki:D

Gość ehehe
tak jak mowa o macu to i sliwka jest:D

Gość idz do banku
lepsza praca fakturzystki niz podawanie frytek.

Gość Śliwkawęgierka83
nie nawcinałam się. A z mc donaldsa rzadko korzystam- wolę sama ugotować. Pozatym po co te docinki ?? Sprawia Ci to przyjemność jakąś ??

Gość ludzie doradzacie
dziewczynie prace w banku, a sami byscie sie pewnie wahali. Przeciez to logiczne, ze jej kolezanka bedzie miala nieprzyjemnosci. Ja bym autorko na Twoim miejscu powiedziala kolezance o calej sytuacji i ja szczerze przeprosila.

Gość autorko niestety takie jest
zycie. Skoro wybrali Cie do banku, musialas miec wyzsze kwalifikacje niz do pracy w MD (tam nie trzeba miec kwalifikacji ... wiem bo pracowalam, po prostu sa okresy, gdzie przyjmuja i sa okresy ze nie). Na twoim miejscu nie zastanawialabym sie i brala prace w banku. Tak jak ktos napisal, lepiej to w CV wyglada. Mysle, ze kolezanka bedzie zla, ale pewnie po jakims czasie zrozumie. Pozdrawiam! ps: TEZ NIE ZNOSZE TAKICH SYTUACJI, GDZIE PRACUJE, A TU KTOS DZWONI Z INNA PRACA ;/

Gość dziekuje za rady

Gość w maku nie jest tak zle
sama tam pracowalam ... niestety zarobki male ... idz lepiej do banku :)

Gość bierz bank
to twoja przyszlosc i sto razy lepiej bedzie w cv wygladac, wieksze zarobki no i praca przyjemniejsza, pogadaj z kolezanka powinna zrozumiec a jak nie to trudno, twoja przyszlosc wazniejsza niz jej urazone ego aha, tak to jest, praca pojawia sie dopiero jak pracujesz :P choc u mnie pracuje a nowych propozycji nic!! :O no a ja wlasnie bym nikomu w ten sposob pracy nie zalatwiala, zeby przez kogos miec nieprzyjemnosci potem, to dobra nauczka dla kolezanki na przyszlosc

Gość bierz bank
to twoja przyszlosc i sto razy lepiej bedzie w cv wygladac, wieksze zarobki no i praca przyjemniejsza, pogadaj z kolezanka powinna zrozumiec a jak nie to trudno, twoja przyszlosc wazniejsza niz jej urazone ego aha, tak to jest, praca pojawia sie dopiero jak pracujesz choc u mnie pracuje a nowych propozycji nic!! no a ja wlasnie bym nikomu w ten sposob pracy nie zalatwiala, zeby przez kogos miec nieprzyjemnosci potem, to dobra nauczka dla kolezanki na przyszlosc

Gość wiesz ja bym brala bank
Niestety takie jest zycie. Mysle ze to zwykle fakturowanie, bardziej zaoowocuje niz praca w McDonalds ;/ Przepros kolezanke i idz do banku :)