Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sokowirówka

Sokowirówka czy Blender??

Polecane posty

Gość Sokowirówka

mam pytanie. >>Chciałam zacząć dobrze sie odżywiać,robić sobie zupki z warzyw owoców..Lecz nie jestem w stanie stwierdzić co bedzie do tego odpowiedniejsze "Blender,czy sokowirówka"....Prosze o radę Oraz opisanie ich zastosowania.Co bardziej sie opłaca mieć w kuchni ???

Sokowirówka zabija ponad 50% czynnych substancji podczas wirowania,owoce należymieic i wyciskać.Metoda GERSONA. Dbasz o zdrowie , zapraszam na stronke . www.badzzdrowy.pl

Gość Sokowirówka
??

Gość Sokowirówka
ale mnie chodziłby bardziej o zupki..Aby to bylo cos w rodzaju pitnych zupek...lekko zagęszczonych ,zmielonym miąszem owoców.. Całe warzywa,a nie sam ich soki

Gość hmam
yy blender

Gość Sokowirówka
niech ktos sie wypowie no...

Gość Sokowirówka
???????????????????????

Gość alllaaa
To dwa różne urządzenia do różnych rzeczy. Z sokowirówki masz sok. A blenderem możesz zrocić sobie takie supy kremy, albo soki przecierowe.

Najlepiej mieć obie rzeczy:) Sokowirówka się przyda i blender też. No może blender ma nieco szersze zastosowanie, ale sokowirówka tez się sprawdza, szczególnie jak lubi się świeże soki. Na magicznej planecie mają niższe ceny, więc myślę, że można sobie u nich na obie rzeczy pozwolić.

Gość gość
Blender ma dużo więcej możliwości. Ja mam Ronica i mogę w nim nawet gotować zupę, jest ekstra. Zajrzyj na ich stronę, bo własnie mają promocję.