Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygoda przygoda kazdej chwil

keidy pierwszy raz weszliscie na kafe i dlaczego tutaj zostaliscie?

Polecane posty

j.w.:)

moja eks mnie tu opisała :) i pokaała mi to jak po lecieli :classic_cool: postanowiłem zostać, bo mozna zawsze kogoś wysmarować.. :) ze 4 lata? od dwóch m-cy zaczerniony

Gość fanthomassss
nikt nie powie prawdy :) siedza tu od komuni :D zaraz po szkole siadamy w dupie lekcje mamy ci po pracy nie jedza nie sprzataja zmieniamy tylko nicki by nikt nie wiedzial ze 3/4 zycia to net

Gość ciekaweeee
jakieś dwa latka. przypadkiem. i tak zostałam bo czasami śmieszne rzeczy tu ludzie piszą. pośmiać sie można

ja weszlam tu przez przypadek ok 4-5 miesiecy temu...zostalam bo jestem glupia :p

Gość ja wpisałm w wyszukiwarke
małomówność i nieśmiałość i wyskoczył tema z kafeterii a było to w kwietniu 2009

Gość no nieważny pseudonim teraz
ja weszłam tu jakoś w czerwcu /lipcu 2009, pierwsze 2 topiki pamiętam : 1. laska która pisała Caps lockiem że podejrzewa że jest w ciązy a mieszka we Francji i jej facet sie rozwodzi 2. grubaska którą chlopak zaprosil na wakacje i jej glupio a potem topik kubka 11 i kgoos tam o sikaniu przez balkon potem topiki wairatki ktora gada sama ze sobą teatrzyk zakochanych (równiez jednooosobowy:D) pełno tu wariatów, poczułam sie ja wsrod swoich i zostałam ;)

Gość PZU orange
ja szukałam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie, wpisałam w google hasło i wyskoczył temat z kafe, i tak tu zostałam:O:O

Gość ja tak jak PZU orange
było to z 5 lat temu. Podoba mi sie,ze nie trzeba sie logowac zeby wlaczyc sie do dyskusji. Nigdy nie mialam czarnego nicka, bo lubie anoninmowosc

Gość pzu orange
leniwiec kłamie, założyłam nicka duzo póŹniej jak ona się pojawiła (w ubiegłym roku) na kafe:P

1,5 roku. Nudziłam się w domu, przeglądałam różne strony. To już mój 3 nick...

Gość ze szesc lat temu
od 3 lat pomaranczowa jestem, wczesniej czarna :P zostalam, bo sie uzaleznilam :O czyli chyba ten sam powod, co cala reszta :D

po raz pierwszy zajrzałam tutaj ok 5 lat temu ale długo nie zabawiłam może z 3-4 miesiące....teraz zaglądam tutaj codziennie od pół roku :D za pierwszym razem zajrzałam przez przypadek....a teraz całkiem świadomie ....czemu zostałam ?.....bo mam tutaj fajne grono znajomych których pozdrawiam :D

Gość od roku
miałam problem chciałam poznać opinie osób na temat jaki założyłam, i spodobało mi się :)

Ja wpisałem Setunia w google i wyskoczył topik Setuni :-P

Gość wojtek ma rybiki w lazience
siedze w pracy sama od 7 do 16 :( nudzi mi sie przeokrutnie wiec tu wlaze,tak moze z 3latka juz tu sie paletam...czytam i chlone te madrosci,czasmi sie udzielam nawet i szybciej czas mi mija:D:D

to juz chyba 5 lat :o z roznymi przerwami zostalam bo kafe to skarbnica "ludowych madrosc" :classic_cool: i paru fajny ludzi tez sie stad zna :)

Gość od listopada 2008

Gość wiosna 2002
:classic_cool: