Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczynablst

PO DEKOLORYZACJI Z CIEMNYCH NA BLOND

Polecane posty

Gość Dziewczynablst

Hej. Dwa tygodnie temu robiłam u fryzjera dekoloryzacje z włosów prawie czarnych . Chciałam wrocić do swojego naturalnego ciemnego blondu albo zrobić sobie jakiś naturalny blond. Wyszedł taki nie zaciekawy kolor taki jasny rudy i zrobiła mi blond refleksy . zapłaciłam 150 złotych mam włosy do ramion. Czy wiecie kiedy będe mogła ponownie przefarbować na jaśniejszy kolor i czy mi taki kolor wyjdzie

Gość ciekaweeee
wyjdzie juz. a włosów ci nie szkoda??

Gość zdzirson orencz
ja tez mam za soba dekoloryzacje z czarnego (wczoraj), tez zaplacilam 150 zeta i obecnie jestem ruda, choc mial wyjsc ciemny braz:o jutro kupuje wlasna farbe, pierdole fryzjera:o

Gość Dziewczynablst
używam jedwabiu . Świetnie odbudowuje włosy bez żadnego ścinania. ale wiecie czy wyjdzie mi już taki porządny blond bez żółtych odcieni i rudych. Niestety nie jestem aż tak cierpliwa żeby czekać..

Gość Dziewczynablst
a właśnie iść do fryzjera przefarbować czy zrobić to już normalnie w domu

Gość zdzirson orencz
ja na twoim miejscu zrobilbym to sama, efekt bedzie identyczny (mam porownanie, bo juz kiedys robilam sama). Sa farby do dekoloryzacji, kup sama, zaoszczedzisz mnostwo kasy. Ja jestem wsciekla po tym, co ten babus wywinal mi na glowie, no kurwa, przeciez mogla przeiwidzec, jaki kolor mi sie zrobi na wlosach:o:o:o

Gość zdzirson orencz
aaaa, bo ty juz robilas dek. :D sory, nie doczytalam:D spoko loko, rob ten kolor sama, no co ty.

Gość natalci245
ja bym się nie odwarzyła tego zrobić wole już siedzieć z hebanowym łbem

Gość forumowiczka87
hej ludzie mam wlosy ciemny braz i teraz mi doradzcie..... chce zejsc do jakiegos karmelowago lub orzecha laskowego.........to moj naturalny.....kilka lat fary cemny braz ......loreal ,kiedys raz palette....chce isc do fryzjera ,mam wlosy na boba..czyli nie za dlugie..przed ramiona..... i teraz co?ona zabierze sie za dekoloryzacje?i bede na 100% ruda??? czy zrobi mi pasemka ?ale teraz nie wyobrazam sobie pasemek przy takim ciemnym brazie niby jakiego koloru mialy by byc? dotradzcie doswiadczone pozdrawiam was wszystkie!czekam na odp

Gość zdzirson orencz
Wszystko robię w domu , taka multimedialna jestem full serwis i loda zrobię i włosy ufarbuję i ciasto upiekę :)

Gość forumowiczka87
halooooo :)

Gość zdzirson orencz
"halooo to ja , pędzę do Ciebie światłowodem "