elenka_19 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Witajcie dziewczyny, pisalam niedawno o pieczeniu i świadzie pochwy z którym sie zmagałam od niedzieli, od poniedzialku do wczoraj przyjmowałam globulki PIMAFUCIN, przyniosl poprawe, z tym ze jeszcze dzisiaj wydzielina ma konsystencje serka i jest bialego koloru, tzn poraz pierwszy calkiem niedawno zauważyłam jakby troszke krwi,ale nie czerwonej tylko bardziej pod pomarańcz podchodzi, mam lekkie bóle brzucha jakby okres miał sie zbliżac, ale ostatni miałam 24 grudnia, więc jeszcze nie czas, pomozecie mi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elenka_19 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Dziewczyny pomożecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elenka_19 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAMIS777 Napisano Styczeń 14, 2010 maialam podoban sytuacje amsz grzybice pochwy idz do ginekologa on ci przepisze antybiotyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elenka_19 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Ale stosowalam PIMAFUCIN, nie boli mnie juz nic, ani nie swędzi jak to mialo miejsce przez ostatnie di, teraz boli mnie brzuch i wydzielina zmienila kolor :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elenka_19 0 Napisano Styczeń 14, 2010 PIMAFUCIN to globulki dopochwowe, wiem ze po nich konsystencja wydzieliny sie zmienia, bo dochodzi do oczyszczania, ale zmiana koloru? :/ dzisiaj mialam jeszcze kupic globulki propolisowe zeby dokonczyc leczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAMIS777 Napisano Styczeń 14, 2010 no ja za pierwszym razem stosowalam Vegital teoretycznie mi pomogl, ale po jakis 3 miesiacach sytuacja sie powtorzyla wiec wybralam sie do lekarza przepisal antybiotyki i juz jest ok No ja akurat nie mialam bolu brzucha ani nie zmienial mi sie kolor wydzieliny, dlatego naprawde warto zeby zbadal cie lakarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elenka_19 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Zdołowałam sie, bo wczoraj naprawde czułam sie juz dobrze, dzisiaj tez nie było zle, dopiero teraz zobaczyłam to co opisałam i sie przestraszyłam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAMIS777 Napisano Styczeń 14, 2010 zamaist sie martwic umow sie na wizyte do gina ;) i bedzie ok zobaczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elenka_19 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Zapisałam się dopiero na poniedziałek :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kajdukkaj Napisano Styczeń 15, 2010 A może to resztki globulki jeszcze z Ciebie wypływają, co? Ja się nie znam tak bardzo na tym, bo miałam grzybicę 2 razy tylko, brałam Clotrimazolum i teraz osłonowo biorę Lacibios femina i jest okej, ale właśnie może to ta globulka? Ona ma biały kolor? W ogóle bierzesz coś na mikroflorę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość debilnetoooooooooooo Napisano Styczeń 15, 2010 moze to stres ten bol brzucha? nie martw sie, na pewno nie umrzesz do poniedzialku:)!!!! wiec staraj sie zając czyms innym a w pon sie okaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach