Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocturama

wszystko ze mnie kpi,

Polecane posty

Gość nocturama

Muszę się tu poużalać nad sobą, może mi przejdzie trochę. Odkąd pamiętam, towarzyszy mi poczucie, że wszystko sobie ze mnie kpi. Nigdy jeszcze nie mogłam poczuć się "w pełni" szczęśliwa. Tak jakby ktoś ciągle wodził mnie za nos... Na każdej płaszczyźnie mojego życia jest tak samo. Jeśli np. mam lepsze wyniki badań krwi niż zazwyczaj - to okazuje się, że w laboratorium ktoś popełnił błąd. Jeśli już poznam kogoś, komu uda mi się zaufać - okazuje się, że zostałam zdradzona albo, że ta znajomość od razu dążyła tylko do tego by pójść ze mną do łóżka i porzucić. Jeśli czuję, że naprawdę dobrze poszedl mi jakiś egzamin - mój wykładowca gubi moją pracę. Jeśli uda mi się uzbierać pieniądze na wymarzony sprzęt fotograficzny - dostaję uszkodzony w sposób, który nie podlega gwarancji, pieniądze odkladane przez długi czas idą się za przeproszeniem pierdolić. I tak w kółko. Kilka tygodni temu dostałam propozycję wymarzonej pracy za granicą. Już wszystko było ustalone, wykupiłam bilet, byłam w trakcie pakowania. Za 8dni miałam wylatywać z kraju, aż tu nagle wczoraj dostaję telefon, że niestety oferta jest nieakutalna. I jak zywkle - moje marzenie spełniło się, ale nie poczułam się w nim "spełniona". Mam już tego dośc.. to wszystk sprawia, że czuję się doskonale zahartowana" w nienawiści do samej siebie. Zaczynam popadać w jakąś manię prześladowczą, bo ciagle mam wrażenie, że każdy dąży do tego by mnie wykpić. Po tej wczorajszej sytuacji poczułam się jak opluta.. Przepłakałam całą noc, a dziś czuję takie zgorzknienie...aż mi niedobrze :-o Czasem mam ochotę uciec się do jakiś "czarów", bo łudzę się, że to wszystko wynika z tego, że zostałam przeklęta, czy coś i że da się do 'odczynić'... Mam dość :( Nienawidzę tak żyć.

Gość cruise me
idź i się zabij

Gość MotylkiemJestem
współczuję, niestety nie jesteś w tym sama, tez tak mam :o

Gość poznalam bystrze
to chyba fatum, nade mna tez wisi, ale innego rodzaju...

Gość tłumacz gugle
bo pewnie odwróciłyście się od boga

Gość poznalam bystrze
ktos cie nienawidzi od zawsze lub czy zrobilas kiedys komus niechcacy krzywde?

Gość kafeterianka_z_garnka
a wie ktoś jak odczynić fatum?

Gość poznalam bystrze
pewnie zalezy od tego co jest zrodlem tego fatum... nie ma jednoznacznych regul

Gość nocturama
Nie, nie skrzywdziłam nigdy nikogo, chyba że niechcący.... chociaż...jak byłam w podstawówce to poznałam moją obecną przyjaciółkę, z tymże ona wówczas kumplowała sie z inną dziewczyną b. dobrze. i ta dziewczyna w zasadzie mogła poczuć, że ją jej "odbiłam". Nic innego mi nie przychodzi do głowy :(

Gość poznalam bystrze
a rodzine masz w porzadku? zyczliwe osoby?

Gość nocturama
To trudne pytanie... nie wiem, czy to nie jest życzliwośc tylko "na pozór'', bo nie wiem na ile ludzie się zmieniają. Moja babcia (ze strony ojca) była bardzo nieszczęśliwa kiedy się urodziłam - probowała nawet rozwalić małżeństwo moich rodziców, co udało jej się na ponad rok - tyle czasu rodzice ze sobą nie rozmawiali. teraz jest mila dla mnie, mówi, że jest dumna i takie tam.. nie wiem ile w tym prawdy a ile udawania :(

Gość nie bądź tchórzem
zabij sie

Gość do nie bądź tchórzem
ty też nie bądź tchórzem i idz zajebaj sie

Gość dejwida boli
:-o

Gość zupełnie zmęczona
nie martw się:-nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. ja też miałam podobną sytuację z pracą ale w końcu wyjechałam i zarobi%B

Gość współczuję

Gość beż róże brązy
spox ze mnie też