Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taki tam facet...

jak zrozumieć babe???????????

Polecane posty

Gość pogadaj z nia czego ona chce
a co sie wydarzylo :P? nie mozecie sie spotkac i pogadac :P? kontakt wirtualny zawsze jakos ogranicza;-)

a mi jakoś wcale nie jest was żal!! was tez na to stac i wcale sie z tym nie kryjecie. najpierw zainteresowanie,a pozniej olewka i tak non stop!! dlatego ja takim kretaczom mowie nie!!

Rozmawiałem z nia przez co ta olewka.Mówi ,że troche za daleko zaszło:/najpierw się pakuje ,a potem "za daleko zaszło".Rany Boskie!!!No i ma duzo pracy,co jest akurat prawdą ale bez przesady!

14:29 [zgłoś do usunięcia] taki tam facet... i to faceci są j**nięci?! "znajomość jak znalazł" to nie wiem po co codziennie marnuje czas na pisanie ze mną.co za baba Akurat w moim przypadku nikt nie narzekał. Zawsze jak miałam ochote gdzies wyjść czy pogadac to miałam z kim. A to że sobie na to pozwalali to ich problem. To byl czas kiedy podobała mi sie zabawa facetami. Poxniej z tego wyrosłam i dopiero zrozumiałam ze nie było to w porzadku. Sama nie chciabym byc tak potraktowana.

rozumny mężczyzna może też napisać do BRAVO list z pytaniem. dwa tygodnie czekania i będziesz znał remedium na swoje kłopoty

ile ona ma lat i dlugo juz piszecie? umowcie sie:-)

Mogę poradzić ci jednym zdaniem :) Kobiety za żadne skarby nie próbuj zrozumieć :classic_cool: na nią musisz znaleźć sposób ;)🖐️

Gość obiektywna bardzo
dobre rady, przyjaciolka Naj, Super Mama, Tina, Swierszcyk, Poradnik domowy Cosmopolitan - to juz trochu ambitnie Zawsze mozesz napisac o Twojego Stylu

Gość
A może kobietę a nie"babę"? :o Nie ma w słowniku takiego wyrazu...

Gość
Obiektywna bardzo Cosmopolitan ambitny? :-D Trzymajcie mnie :o

naczytala sie jak byc zolza :) teraz wprowadza w czyn :) pisze malo ale czesto ,tak bys o niej nie zapomnial :) reasumujac chce bys teraz o nia powalczyl druga teoria to taka ze szuka sobie kogos jeszcze a ciebie trzyma na zas :)

chłopie zastosuj taki fortel: tak jak ktoś mówił, zadzwoń do niej i zapytaj niemal wprost... tylko użyj fortelu... zapytaj czy zgodziłą by się zrobić sobie z tobą kilka zdjęć do Twojego Weekendu... to powinno załatwić sprawę raz na zawsze ;) jeden prosty wybieg i będziesz wiedział czy jest idiotką, czy jej zależy, jak bardzo, czy jest nimfomanką... zasadniczo wnioski możesz wyciągnąć dowolne ;)

ehehehe powiedz jej,że wybrałeś ją na twarz biedronkowej kropki tv,to odrazu przyleci:D a mówią,że to baby głupie.a tu popatrz-"przeleciała cie"(?) a ty placzesz.zadzwon ,ze chcesz jeszcze raz ,a nie tu sie zalisz

Wiesz faceci też się tak często zachowują :P najpierw latają pokazują jak im zależy a pózniej udają że nic nie było :P. Ale skoro dziewczyna pisze nadal do Ciebie to może chce sprawdzić czy tobie zależy :) daj jej czas a sam sie wykaż :)

Gość moskala
Może zastosuj taktykę obojętności - często jak kobieta nie może czegoś mieć to jet to tym bardziej pożądane. może teraz ona o Ciebie zawalczy. A jeśli nie - olej, po co się niepotrzebnie nakręcać i być tylko kimś "zapasowym" ?

Gość Kobieta z piekła rodem
Kobiet się ni rozumie. Kobiety się kocha ;)

poza tym pamiętaj, na zapasie się nie jeździ. Jeśli sytuacja zmusi, to się zakłada zapas i jedzie na nim do najbliższej wulkanizacji... potem zapas idzie do bagażnika i znowu czeka na swój krótki moment szczęścia.

Gość Kobieta z piekła rodem
Souillac HA! jednocześnie ... ;)

jak dla mnie sa takie opcje: albo jej za szybko lub zgrywa zolze albo traktuje Cie jak kolege, a chce sie w ogole umowic? na zywo mozna lepiej wylapac niektore sygnaly:-)

jak czesto sie widzicie?

Gość obiektywna bardzo
ja tez czasami zwodze taka moja lipke ale jest on rezerwowy :P