Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiwa tako jako

Zdrada zakazana miłość

Polecane posty

Gość Kiwa tako jako

Wiem temat dziwnie brzmi i wogóle. Chciałbym opowiedzieć swoją taką historie... :( prosze o poważne podejście do tematu mimo młodego wieku w jakim ja się znajduje mimo wieku wiele rozumiem. A więc tak od roku spotykałem się z kobietą to byla miłość od kiedy ją znałem od kilku lat ale zdobyć się ją udało dopiero rok temu ja teraz 21 lat ona 32 latka... mężatka z 3 dzieci ale nie przeszkadzało mi to z początku takie mniemanie starsza romans i wogóle ale odbieraliśmy to inaczej był to nasz związek tamto życie było gdzieś z boku nie było go po miesiącu owego hmm romansu powiedziała mi że jej mąż wie że ma kryzys w związku i nie tylko że jej małżenstwo jest tylko by dziecią nie niszczyć życia ze pewnie z czasem odejdzie od niego by być ze mną tak naprawdę było cudownie częste spotkania cudowne chwile i nie tylko niestety niedawno dowiedziałem się prawdy że jej mąż nic nie wiedział dopiero się dowiedział miałem z nim konfrontacje dostałem solidny wpier.... i nie tylko obecnie mieszkają bo ona nie ma gdzie pójść i wogóle nie poznaje jej chce jej wybaczyć chce z nią się zejsc być tak na poważnie bo wiem że ich małżeństwo to już całkowicie się rozpadło wiem ze jej nie wybaczy i odejdzie chce być z nią mimo wieku czuje że to ta i nie tylko historia tak chaotycznie troszke bo jest dużo dłuższa ale ciężko streścić cały rok w kilku linijkach... czekam ale nie umiem już chce odp chce wiedzieć co dalej.. jak życie ułożyć odnalazłem niedawno kuzynke nie widzieliśmy się ponad 10 lat dużo z nią rozmawiam także w życiu wiele przeszla nie mówie tu o miłości ale o życiu rodzinnym nie było kolorowo brak rodziców i nie tylko inaczej widze takie coś kreuje osobowość kuzynka mieszka za granica teraz chce mnie do siebie ściągnąć bym rozpoczął normalne wkońcu życie....Jestem skłonny wyjechać ale gdzieś w głębi wierze że wróci i nie tylko mam troche inną nature o takich jak ja mówi się coś mniejwiecej tak że to ludzie żyjący marzeniami dostrzegający cierpienie i potrzeby poświęcający się innym kosztem samego siebie cholernie wrażliwi i nie tylko tacy troszke inni mający te cechy które ponoć ciężko u drugiej osoby znaleść. Ponoć mając coś co przyciąga jak magnes do siebie coś co zjednacza nie umiem patrzeć na ból cierpienie kogoś kto mi jest bliski i nie tylko... :( proszę naprawde o szczere i konkretne odp jest to poważny temat i ważny dla mnie niechce odp pokroju daj sobie z nią spokój wyjedz jesteś młody znajdziesz kolejna ale takie coś co naprawde jest warte przeczytania warte zastanowienia przemyślenia naprawde od serca pozdrawiam i czekam

Gość wtrace jedno zdanko
za slaby wpierdol dostałeś bo nic sie nie nauczyłeś....

Gość Kiwa tako jako
Prosiłem o mądre odp a dostaje... ehh zal

Gość Kiwa tako jako
Jednak ona pisze niechce rozmawiać boi sie ale gdybym jednak nic nie znaczyl nie odezwala by się wogole znikla nic nie wiem poprostu nie wiem

Gość Kiwa tako jako
ze co ze jednak to nie zabawa ze cos czuje ze niechce jej samej zostawać?? to zle robie??

Gość Jesli ją kochasz
to walcz