Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinka232

macie sposób na

Polecane posty

Gość karinka232

macie sposób na wycieranie się obcasów podczas prowadzenia samochodu? To dla mnie koszmar po prostu- kupuje nowe buty, pojeżdżę trochę ( a prowadzę samochód praktycznie codziennie ) i z tyłu na obcasach 2 jasne paski. Macie na to jakiś sposób?

Tak. Zapsowoe buty w samochodzie, w których będziesz prowadzic a przy wusiadaniu bedziesz je zmieniac na szpilki. Praktyczne i wygodne

Gość karinka232
Szczerze mówiąc już próbowałam, ale człowiek cały czas się śpieszy i jakoś nie wszedł mi ten nawyk w krew. Ale dzięki, będę się mobilizować.

Gość jak można prowadzić w obcasach
?!!!!!! nie wyobrażam sobie tego

Cóż .. są i kobiety, które pytają jak w ogóle można chodzić w 13cm szpilkach, więc? .. Uwierz mi, że naprawde można prowadzić w szpilkach :)

Gość zupamleczna
anxipanxi weszlam na twojego bloga, powiem ci ze fajny masz styl, momentami moze zbyt ekstrawagancki jak dla mnie ale ogolnie calosc na tak :) ale zastanawia mnie jedno, skad ty masz tyle kasy dziewczyno na te wszystkie ciucgy??? zazdroszcze...

Dziekuje :) Ale troche wyolbrzymiasz. miesiecznie wydaje naprawde bardzo malo na ciuchy. Obkupuje sie 2 razy w roku na wyprzedazach. reszta to juz zakupy "musowe". nowa kurtka na zime / wiosen badz obuwie. Poza tym staram sie kupowac ciuchy typu basic, ktore bede mogla dowolnie laczyc z tym co juz mam w szafie. I gdyby to wszytsko zsumowac, to wyszla by z tego naprawden ie taka duza kwota. Przejrzyj sobie bloga almaanies albo charlize-mystery. To sa dziewczyny wydajace fortuny na ubranie, nie ja ;)

Gość zupamleczna
no ale jak tak patrzylam na firmy ubran jakie prezentujesz to ciagle hm zara itd itp, no a tam nawet na wyprzedazy nie jest tanio... a juz napewno nie buty :| laczenie laczeniem ale zeby cos z czym zestawic to najpierw trzeba to kupic :) nie sledze blogow, na twoj trafilam zupelnie przyopadkiem bo chyba niechcacy wcisnelam link w stopce :)

z zary to ja akurat mam niewiele ;) Głównie kupuję w H&M, bo tam najtaniej. Nawet w cenach regularnych mozna kupic sukienki czy legginsy za 39 zl. Czesto natrafiam na propomocje t6ypu minus 50% na ostatni egzemplarz ;) Co do butow oszem zdarza mi sie kupic jakies szpilki za 200 zl ale one sluza mi caly rok. Grunt to umiejetnosc szukania okazji i promocji.

stylu nie komentuję, ale figurę i urodę anxipanxi ma na medal :)

Gość zupamleczna
heh slonce ja kupuje szpilki za 50 zl i starczaja mi na 3 lata... i tu wlasnie jest ta roznica o ktorej mowie, leginsy tez kupuje za nie wiecej niz 20 zl hm jest dla mnie droga firma, nie mowie ze jak zara bo ta w polsce wogole powala cenami (smiac mi sie chce bo na wyspach to podrzedna firemka) podoba mi sie wlasnie sweter z hm ale kosztuje 120 zl i cholernie zal mi dac tyle kasy

Swetra w H&M nie kupilabym na pewno za 120 zl ;) wieksosc sie mechaci i tak. Teraz z jakoscia wszedzie kiepsko, neistety ;( A co do leginsow .. kupilam na targu za 49 zl z cwiekami, bo szkoda mi bylo kupic w sieciowceza 80 i juz pierwszego dnia cwiek odpadl :? a po kilku dniach zaczely sie mechacic Innym razem kupilam legginsy typu wet look za 35 na targu i po dwoch tygodniach na szwach na tylku zaczely sie robic dziurki i do wyrzucenia. Dla porownania rok wczesniej zakupilam takie w Bershce za 60 zl i nic do dzisiaj sie z nimi nie stalo. Co do butow, kupuje czasem tez jakies tansze, ale albo sa cholernie niewygodne, albo szybko sie niszcza, albo nudza mi sie. Wole kupic jedne, ale porzadne, takie ktorymi bede sie zachwycac dluzej niz miesiac ;) A jak sie zepsuja, moge oddac do reklamacji i kupic sobie kolejne (czesto tak wlasnie robie :)

Gość
anxipanxi - bardzo ładna z Ciebie dziewczyna kurcze, jak ja zazdroszczę takim osobom które potrafią się niebanalnie ubrać na tak, ale ja to ani figura, ani wiek nie ten, na takie modowe szaleństwa :)