Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woda pitna

problem z wypijaniem 1,5l wody zima

Polecane posty

Gość woda pitna

jak wy sobie z tym radzicie?kiedy mi jest zimno nie potrafie po prostu pic zimnej wody:(ciepla nie smakuje:( a herbaty no ilez mozna?

Gość woda pitna
naprawde zadna z was nie ma tego problemu i porafi pic zimna wode mineralna tak bez niczego? zazdroszcze...

Ja czasami mam problem,ale wtedy to sie po prostu zmuszam. Poza tym nie wypijam 1,5l na raz tylko rozkladam to sobie na caly dzien. okolo 1 l wypijam w pracy do 17 a pozniej jeszcze jedna 0,5l szklanke w domu.

Gość woda pitna
no jasne ze nie naraz ale ja mam problem nawet w ciagu calegho dnia tyle wypic-no normlanie nie potrzebuje chyba tyle wody albo niewiem co jest ze mna.w lato wiadomo zaden problem ale zima to brrr...tez sie zmuszam zeby wypic ale idzie mi to niezmiernie ciezko...

Gość Martishaaaa
ja zima w ogole nie pije wody mineralnej raz ze nie mam ochoty a dwa od razu mialabym zapalenie krtani za to wipijam mnostwo herbat najrozniejszych, czarna zwykla, zielona, czerwona, rozgrzewajaca itp

W moim przypadku woda najlepiej gasi pragnienie wiec zawsze staram sie miec wode pod reka. Jestem leniwa i czasami po prostu nie chce mi sie robic herbaty. POza tym zanim sie mozna herbaty napic to trzeba poczekac az troche przestygnie.

Gość dajana1234
serio? ale macie problemy. ja pije ponad 2 litry mineralnej wody. nie mam z tym żadnych problemow , ona mi bardzo smakuje. dziwne nie? :D

Gość woda pitna
Martischa ja tez myslalam o herbacie ale sie zastanawiam czy ona mi przypadkiem w czyms nie zaszkoszi? w koncu czarna to mocniejsza jest od kawa a inne zielone-czy ja wiem...sa dobre ale chyba co za duzo to nie zdrowo co?sama niewiem... ja lubie pic wode ale wlasnie zima nie mam totalnie na nia ochoty...

Gość woda pitna
dajana zazdroszcze:) ja 2 litry to tylko latem.zima to ciezko mi pol butelki 1,5l wypic.ehhh widocznie taka mam nature:)

Gość Martishaaaa
jesli chodzi o czarna to robie bardzo slabiutka, takie przyslowiowe siki, aby tylko woda miala smak, z 1 torebki robie 3 herbaty zawsze zaparzam sobie herbate w dwoch lub trzech kubkach jednoczesnie, takze jak wypije dwa kubki to ta trzecia jest juz zimna:)

Gość woda pitna
ok dzieki za porady:) bede wmuszac ta wode w siebie dalej a jak mi nie bedzie przechodzic przez gardlo to na rozgrzanie ciepla herbata:) chcialam po prostu spytac czy wy tez tak macie czy jestem z tym sama:) pzdr

Gość piii
A kto ci kaze pic 1.5 litra zimnej wody??? Widze, ze artykuly sponsorowane przez firmy "wodowe" wypraly ci mozg. Nalezy wypijac 1.5 litra plynow, a nie samej wody. Herbatki owocowe, ziolowe, herbata zielona to tez plyny! 6 szklanej zimnej wody w zimie?Tortura jakas...

Gość woda pitna
spokojnie kolezanko...nikt nie wypral mi mozgu a juz napewno nie firmy wod mineralnych-bez przesady.po prostu staram sie schudnac i woda najlepepij dziala na oczyszczanie organizmu jak i ''oszukiwanie zoladka przed glodem''.woda jest po prostu najprostszym plynem-ot prosto z butelki-tyle ze zauwazylam ze picie jej zima idzie mi nieco gorzej niz latem.co sie tyczy herbat-nie jestem specjalna fanka a i kawa jedna dziennie mi wystarcza...:)

Gość wodę pitną
zimą możesz zastąpić herbatkami-ziołowymi, owocowymi, ważne żeby odpowiednią ilość płynów wypić. Byle nie czarną i nie kawę. Ja nie mam problemu z piciem wody..wręcz przeciwnie ciepię na jej niedostatek i zawsze muszę mieć ze sobą butelkę:) ale słyszałam i czytałam że herbatki są też dobre.