Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bastusienia

Czy da sie zmienić język z angielskiego w laptopie?

Polecane posty

Gość bastusienia

Jest w nim orginalny windows 7. Jeżeli tak to jak to zrobić i czy w ogóle mozna.

Gość bastusienia
na dodatek nie mam w nim napędu optycznego :(

Gość bastusienia
ja juz dałam go do znajomego, bo sie troche tym zajmuje i powiedział, ze przez pendrive nie pójdzie, ściagał spolszczenie ze stacjonarnego, tez nic -cos wspominał, ze trzeba kupic napęd, a to wydatek podobno do 200 zł.

spolszczenie idzie z internetu :classic_cool: na 7 ultimate wgrywa sie bezproblemowo :D a napęd potrzebny tylko w przypadku renistalacji systemu . Posiadanie polskiego windowsa na siłę to bzdura ,tzn to że plik nazywa sie "file" a foldery "folders" przecież żadna różnica :D

Gość bastusienia
ostatnie pytanie: A jeśli wgrałoby sie windows xp?

w XP było podobnie w wersji HOME nie da się zmienić języka oczywiście można mieć wersję polską ale nie takie było pytanie . W "droższych windowsach" była opcja zmiany języka , ściąga się za pomocą windows update pakiety językowe i gotowe. NIestety po aktywacji systemu windows 7 nie mogłem już zmienić języka :O. dla XP professional jest coś takiego jak MUI podobnie dla Visty i 7 pakiety języków ale tylko dla droższych wersji.

Gość bastusienia
Jednym słowem k l a p a. Dzieki ...