Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zetaaa1987

Wdzięczność dla Kafeteri

Polecane posty

Gość Zetaaa1987

Witam wszystkich. Przeglądałam sobie właśnie różne tematy, kiedy poczułam nieodpartą potrzebę wyrażenia swojej wdzięczności dla KAFETERII za to, że zagościła w moim życiu! To dzięki Kafeterii nie czuję się taka samotna, i mam się komu wyżalić, oraz dać upust swoim emocjom. Nie jestem z wami długo, ale mam za sobą już wiele przegadanych wieczorów (pod różnymi pseudonimami) i za każdym razem bardzo mi pomagacie Dlatego bardzo wam dziękuję za to, że jesteście i, że mogę z wami być, i za mile spędzony czas! Czy jest tu ktoś kto podziela moją wdzięczność???

Gość Zetaaa1987
Te wszyskie psychotropy, które codziennie garściami wsypuję sobie do ust i popijam gorzałą naprawdę nie mają wpływu na moją opinię :classic_cool:

Gość Zetaaa1987
No tak zapomniałam dodać, że moje podziękowanie nie dotyczy takich świrów jak ten który się za mnie podszywa - to wręcz desperacja!

Gość Zetaaa1987
Chciałam napisać "pode mnie podszywa". Wybaczcie. Moje mysli zmącone są półgodzinną rozmową z Bogiem, którą właśnie odbyłam stojąc pod zimnym prysznicem :classic_cool:

Gość Zetaaa1987
Modlitwa jest przynajmniej bardziej pożytecznym zajęciem niż wkurzanie innych z powodu nudy. Przykro mi że nie stać Cię na wymyślenie własnego tematu!

Gość Zetaaa1987
Pora zakończyć ten wewnętrzny dialog. Nim wstanie świt wyrzeknę sie was trzy razy, ale póki co: kocham was wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :classic_cool:

Gość i za to właśnie kocham Kafe
:D:D:D

Gość Zetaaa1987
No i jak tu powiedzieć, ze życie nie jest piękne?

Gość Zetaaa1987
tak kocham kafeterie, ze jestem juz od niej uzalezniona :D i chodze na terapie do psychiatry, co by wyleczyl mnie z tego zgubnego nalogu. :) Ale co tam, nie przejmuje sie. :D