Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka dziwna ze mnie baba

historia kryminalna..

Polecane posty

albo inna: w jednej z dzielnic poznania zaczynają padać psy, służby miejskie i przechodnie w parkach,na obrzeżach odnajdują ciała martwych psów i kotów. Zdychają nie tylko bezpańskie zwierzęta ale również mające właścicieli. policja wspólnie ze służbami weterynaryjnymi sprawdzają o co kaman. okazuje się że psy i koty zostały otrute. w toku dochodzenia policja odkrywa że wszystkie padnięte zwierzeta przebywały w jednym z okolicznych parków. w końcu okazuje się że zatrute kawałki mięsa rozrzucała po parku kobieta, której dziecko zostało zagryzione w tymże parku przez 3 bezpańskie, zdziczałe psy.

Gość he-he-he-he
aha no i jeszcze jedno - kryminologia to cos innego niz kryminalistyka. a studiowac podyplomowo to mozna milion rzeczy, ale to nie daje tytulu jak mgr czy dr.

lolo

Proszę cie bardzo: Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa - Poznań, Akademia Polonijna - Częstochowa, Uniwersytet Szczeciński - domyślasz się chyba gdzie?

nikt tu nei mówił ze to daje jakis tytuł, mozliwe jest dojscie do tytułu eksperta kryminalistyki lub technika, nie ma magistrów kryminalistyki.

Gość he-he-he-he
WSB Poznan? pierwsze slysze, a tak sie sklada ze akurat z Poznania jestem. Powiedz mi dlaczego w takim razie wsrod spisu kierunkow na tej uczelni nie ma kryminalistyki? http://www.wsb.net.pl/kierunki-studiow

Gość he-he-he-he
i ja nie mowie o studiach podyplomowych.

kurde, ty naprawde jestes tępy albo czytac nie potrafisz - sprawdz sobie spis kierunków na studiach podyplomowych. Kończylam je wiec chyba wiem o czym mowie?!

Gość he-he-he-he
po 1 - jestem kobieta. po 2 napisalam przeciez, ze nie chodzi mi o podyplomowe.

a guzik mnei obchodzi o co ci chodzi:), stwierdzam tylko fakt - w Polsce są studia z zakresu kryminalistyki, czy ci sie to podoba czy nie. A że są to studia podyplomowe to inna historia.

Gość he-he-he-he
a ja stwierdzam fakt, ze mocno przesadzasz. w Polsce nie ma takiego kierunku studiow jak kryminalistyka. studia podyplowoe to jest tylko doksztalcanie sie, a nie ksztalcenie podstawowe, poza tym na dyplomie jest napisane ze skonczylo sie studium czegostam na uczelni jakiejstam. no ale jak dla ciebie nie ma roznicy miedzy studiami na poziomie mgr a podyplomoweymi to nie mamy o czym rozmawiac.

dziekuje wszystkim, jeszcze jakies pomysly?

"a ja stwierdzam fakt, ze mocno przesadzasz. w Polsce nie ma takiego kierunku studiow jak kryminalistyka." wniosek z wypowiedzi naszej ułomnej koleżanki brzmi - studia podyplomowe nie są studiami:))))))))))))))) W takim razie przez rok żyalm w bledzie i placilam czesne za swoje "nie studia".

nie rozumiem dewoluacji której uległ ten temat, miało byc o pomysłach historii kryminalnej a jest sprzeczka na temat studiów widmo:O

ja rozumiem różnicę bo konczylam studia zarówno pierwszego jak i drugiego stopnia czego tobie nie bedzie dane doswiadczyc poniewaz trzeba sie wykazac minimum elokwencji, a ty nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. To ty zaczelas temat twierdzac ze nie ma studiów kryminalistycznych w Polsce wiec odpowiedzialam ci, że owszem są, a to że ty podyplomówki nie uznajesz w swoim dziwnym pojęciu rzeczy za studia, to już twoja sprawa, jesteś w tym wszak odosobniona.

Gość he-he-he-he
coz, ja nigdzie nie napisalam, ze studia podyplomowe to nie studia, wiec nie przypisuj mi nie moich slow. powtorze drugi raz - jesli dla ciebie nie ma roznicy miedzy podyplomowka a 5 letnimi studiami mgr to nie mamy o czym rozmawiac.

Ty dziewczyno jest głupi ajak but!!!!! Przeciez caly czas twierdzilas ze podyplomowka to nie studia a teraz nagle twierdzisz ze wcale tak nie uwazasz??? Czyli wniosek jest taki, że od poczatku się ze mną zgadzasz, a kłócisz się dla rozrywki:).

Gość he-he-he-he
poza tym ja (w przeciwienstwie do ciebie) dyskutuje kulturalnie i nie robie ci personalnych wjazdow, tylko odnosze sie do argumentow. skoro skonczylas studia to powinnas wiedziec, że dyskusja polega na wymianie argumentow, a nie obrzucaniu sie blotem.

Tak ale jeśli dyskutuje sie z kretynem to można stracić cierpliwość, pewnie o tym slyszalas...

Gość he-he-he-he
coz, slownictwo jakiego uzywasz swiadczy tylko o tobie. W POLSCE NIE MA KIERUNKU STUDIOW "KRYMINALISTYKA", KTORY DAWAŁBY TYTUŁ MGR. i tyle, mowie o tym od samego poczatku. a podyplomowo to mozesz zrobić i studium z zakresu popularności kafeterii :P

"który dawałby tytuł magistra" szkoda ze na poczatku tego nei zaznaczylas bo od razu bym sie z toba zgodzila ale taki pomysl naszedl cie gdy okazalo sie ze jednak studia jako studia w tej dziedzinie są:)

a ty podyplomowo nie mozesz zrobic nic .. wiec jednak te wybrakowane studia podyplomowe nie są dla kazdego;) Spadam bo mnie nudzisz już.

Gość he-he-he-he
chodziło mi o to, ze mówiąc "studia" ma sie głównie na mysli lic/mgr, na co sie idzie zaraz po maturze i daje to jakis tytul. a na studia podyplowowe nie mozna isc po maturze i bardzo czesto nie daja konkretnego tytulu. wsio.

jeszcze jakies propozycje?