Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiulaMała

Co jest lepsze !!!!

Polecane posty

Gość KasiulaMała

. Być NAprawdę Szcześliwą ale nie mieć nic.Czy mieć wszystko lecz nie być Szczęśliwą:(

Gość kochamyewe
a co pierwsze - kura czy jajko :D

Gość 21typ
hm a dlaczego ludzie popelniaja smaobojstwa mimo ze maja wszystko?

Gość KasiulaMała
Właśnie:) Mam taki Duży Dylemat Ja jestem Zdania co do pierwszego .Czy wrócić do Męza Czy też nie Wybieram Być sama Ze wszystkimi problemami ale Szczęśliwa:)

Gość KasiulaMała
I nie chce Udawać do końca życia Że jestem Szczęściarą z nim bo Nigdy nie będe :(:.Wolę zostać sama Z Córcią !!!!!!

Gość Bella Cullen
Masz rację. Albo jest się szczęśliwym, albo nie.:) to widac. Szczęściem są bliscy, rodzina, dzieci, mąż.

Gość rryty
nikt nie jest w 100% szczesliwy to jest niemozliwe, szczesliwym mozna byc przez pewne okresy ale jest to przewaznie krotkotrwale :P

Gość złe szczęście
teoretycznie powinnan być szczęśliwa mam dom , samochody , zero kredytów,mężą który kocha i szanuje ale mi czegoś brakuje sama nie wiem czego i to mnie pogrążą i czuję sie nieszczęśliwa z nie wiadomych powodów

Gość KasiulaMała
Ja w obecnej Sytuacji Jestem Szczęśliwa z tego powodu Że nie jestem z mężem ale znów Nie z tego że mam Takie problemy jak Finansowe, Z domem I z obowiązkami które należą bardziej do Faceta a ja prędzej o nich pojęcia nie miałam .Tym że jestem troszkę zalezna od rodziców bo mi pomagają Ale Przetrwam to bo wiem że kiedyś będzie Lepiej Musi Być Choć JEST CHOLERNIE CIĘŻKO!!!!