Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basia7575

Usunięcie Znamiona

Polecane posty

Witam Wszystkich... Mam poważny problem ;( Ze znamionem na twarzy , które ma mój syn. Ma je od urodzenia, a teraz ma 17 lat. i strasznie mu to przeszkadza,ponieważ jest bardzo duże...i jeszcze na lewym policzku ;( Chłopak musi nosić długie włosy aby tak bardzo nie było tego widać bo ludzie strasznie się gapią na to ;( Proszę dodaje zdjęcie : http://img509.imageshack.us/i/dsc156606.jpg/ (lewy policzek mojego synka :(( ) Chciała bym prosić o porady gdzie można to usunąć (czy wogule można) I jakieś adresy dobrych lekarzy którzy się tym zajmą ;( Pozdrawiam Basia

Gość rryty
Skoro ma od urodzenia to nie jest to rak skory raczej. Najlepiej udać sie do dermatologa :D

Gość yty
dermatolog powinien zdecydować, ale jeśli się okaże że to nie wymaga usunięcia a mimo to zdecydujecie sie na zabieg, to pamiętaj, że zostaje blizna, która może być jeszcze bardziej uciążliwa

Tak Bardzo Czarne to to nie jest... Jest raczej koloru brązowego... A czarne bo jest porośnięte czarnymi włosami.;(

Gość nyślęże
onkolog najpierw powinien obejrzeć a potem dermatolog.A skąd jesteś?Bo w Białymstoku jest bardzo dobry lekarz,który się tym zajmuje

moim zdaniem blizna nie będzie bardziej uciążliwa,bo to naprawde nie wygląda nieciekawie. naprawde współczuje i wiem jak syn się czuje,nie chce tu nikogo dolowac,ale takie wielkie pieprzyki naprawde odrażają. ja bym szybko udala sie na zabieg,nawet jakby zostala blizna to w tym wypadku chyba jest lepsza,i mozna z nia walczyc. :)