Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka 13

boli mnie podejscie małolat w stosunku do rodzin które mają dzieci

Polecane posty

Gość karolinka 13

dorwą sie takie smarki neta i wypisują bzdury na kobiety mające dzieci że dziecioroby a to takie a owakie otrzasnijcie sie wy tez wczesniej czy pozniej bedziecie matkami ja mam 3 i jestem przeszczesliwa kochana i mam super rodzinke,a taka jedna z druga wypisuja brednie ,mysle ze przemawia przez was zazdrosc bo napewno kazda z was chciałabymiec dzieci i meza który by was kochał po nad wszystko A KTÓRAS MADRA NAPISAŁA O LUMPEKSACH ,OWSZEM CHODZE BO MOGE MIEC SUPER CIUSZKI ZA MAŁA KASE DLA DZIECI I TO NIE RAZ Z NAPRAWDE DOBRYCH FIRM

Gość Im so sorry for you
a daj spokoj. Gowna sie nie rusza bo smierdzi

Gość have a nice day day day
po jakims czasie wlasciwie kazdy pragnie miec dzieci, a smarkule mysla tylko o tym, zeby jakis facet je chcial, daja mu du** a pozniej same zajda w ciaze i to z przypadku a nie dlatego ze chca

Gość karolinka 13
BO TAKIE SMARKULE MYSLA ZE ZAWOJUJA SWIAT ALE TAK KOŁO 30 BEDA PRAGNEŁY STABILIZACJI,,NO ALE CZEGO MAJA TAKIE PŁYTKIE UMYSŁY ABY KOGOŚ OBRAŻAC

Gość fgfgfgfgfgfgfgfg
a co w ciąży jestes?

Gość a ja powiem
nie tylko smarkule tak się zachowują, ale na to nic nie poradzisz.

Gość karolinka 13
OWSZEM KOBIETY KTÓRE MAJA Z 10 DZIECI MOIM ZDANIEM SĄ NIEZARADNE ZYCIOWO LUB ZDOMINOWANE ZASTRASZONE PRZEZ MĘZA ,ALE IM SIE RÓWNIEŻ NALEŻY SZACUNEK, W ONCU SĄ MATKAMI KTÓRE URODZIŁY A NIE SZMATAMI KTÓRE MORDUJA CZY PODDAJA SIE ABORCJI A JAK MOZNA NAZWAC KOBIETY KTÓRE MORDUJA DZIECI TERAZ MYSLE ZE ONE MAJA W POLSCE WIĘKSZY SZACUNEK NIŻ WIELODZIETNE RODZINY I NIZ MATKA MAJĄCA KILKORO DZIECI

Gość karolinka 13
NIE NIE JESTEM W CIAŻY MAM JUŻ 3 DZIECIACZKÓW