Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dotus1990

szkoła,kurs makijazu w toruniu

Polecane posty

hej!chciałabym się dowiedzieć czy znacie jakąś szkołę policealną w toruniu o kierunku wizażystka lub takiego typu kursy i czy może ktoś polecić mi tego typu czasopisma?

Gość tabletomanka2009
Nauczysz się m.in. * przeprowadzać analizę kolorystyczną typu urody klientki, rodzaju cery, wad skóry twarzy, a także jej osobowości w celu wykonania odpowiedniego makijażu * wykonywać makijaż dzienny, wieczorowy, okolicznościowy dostosowany do typu urody klientki * dobierać fryzury i kolor włosów do twarzy i typu urody * korygować niedoskonałości urody przez wygładzanie cery, likwidowanie sińców pod oczami, przebarwień, plam, blizn, popękanych naczynek * kreować wizerunek i poruszać się w najnowszych trendach mody * doradzać klientom w doborze barw i fasonów części garderoby * przygotowywać modelki i modeli do sesji zdjęciowych * charakteryzować aktorów na planie zdjęciowym * służyć fachową pomocą przy zakupie kosmetyków do makijażu w renomowanych zakładach lub sklepach kosmetycznych * wykonywać zabiegi lecznicze i pielęgnacyjne dla dłoni i paznokci * wykorzystywać różne techniki malowania i dekoracji paznokci * przedłużać i artystycznie zdobić paznokcie * opracowywać autorskie wzory makijażu i stylizacji paznokci Zyskasz dodatkowe korzyści: * zapewniamy stałe czesne przez cały okres nauki * nie poniesiesz dodatkowych opłat za wpisowe, świadectwo, egzaminy * proponujemy zniżki dla rodziny i znajomych na naukę w TEB Edukacja * proponujemy zniżki dla naszych absolwentów na naukę w Wyższej Szkoły Bankowej * proponujemy zniżki na drugim kierunku * uczymy we własnych salach * zajęcia odbywają się w profesjonalnie wyposażonych pracowniach * zapewniamy bezpłatny dostęp do Internetu * masz możliwość skorzystania z usług Biura Karier TEB Edukacja, które pomoże Ci w znalezieniu praktyk, staży oraz pracy * będziesz mógł skorzystać z bezpłatnych porad doradcy zawodowego * będziesz miał dostęp do Extranetu, gdzie znajdziesz informacje o sprawach bieżących, planach zajęć, aktualnościach * otrzymasz za darmo Windows Vista do użytku domowego Możliwości podjęcia pracy będziesz miał wiele: * w salonach kosmetycznych * renomowanych firmach kosmetycznych jako wizażysta * studiach stylizacji paznokci * stacjach telewizyjnych jako stylista * teatrach jako charakteryzator * własnej firmie To idealny kierunek dla osób, które charakteryzuje: * dobre widzenie barw * poczucie estetyki * zdolności plastyczne * wyobraźnia * spostrzegawczość * łatwość nawiązywania kontaktu * dokładność * życzliwość * samodzielność * dobra sprawność manualna

Gość tabletomanka2009
saam chodzilam i moge polecic

Gość Nover
O Koszalin! Słyszałam, że tam nieźle uczą. Podobno dobrym szkoleniowcem jest Aleksandra Paszek. Szkolenie odbywa się na żywych modelkach. Chcę się tam zapisać na kurs kosmetyczny.

Gość gość
Dziewczyny, świetne kursy kosmetyczne i nie tylko, bo ja też zrobiłam kurs stylizacji paznokci w Toruniu w Salonie Nathalie. Teraz planuje zrobić u nich kurs przedłużania rzęs. Bo to dość popularna usługa teraz. Salon oferuje solidne przygotowanie, profesjonalne podejście. Właścicielka Salonu bardzo sympatyczna. http://salon-nathalie.pl/system-rabatowy/