Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kądor

Czy noszenie kokardki we włosach to obciach?

Polecane posty

Gość tym razem kto inny
nie , to nie obciach :)

nie, ja do tego zalozysz mini w kratke i biala, obcisla koszule odpieta na dekolcie

Gość Malinowy Paź
Hehehe obciach... ?? :D:D:D:D Chodzi o to że jeśli owa kokardka to twój styl i pasuje ci do ubrania to czemu by nie? Z tej kokardki możesz nawet zrobić swój atut.

a ja nie chodzę do publicznych, brzydzę się :O kiedyś jak byłam na desce klozetowej były włosy łonowe :O :O :O

Gość jesli sie ma tak makx 8 lat
albo jesli sie akurat jest na balu karnawalowym wtedy nie jest to obciach :classic_cool:

kupiłam sobie dziś w postaci spinki do włosów :P taka fajna, w czarno-białą kratkę :classic_cool:

Gość jesli masz wiecej niz 16 lat
to WIELKI obciach!

dobra, raz się żyje :classic_cool: zaraz sobie skąbinuję, do czego by tu ją założyć :)

Gość kosastsu
Pfff nienawidzę ludzi oceniającyh kogoś wygląd . Aniby skąd wiedzą jaki wygląd jest dobry, a może sami wyglądają buracko i nawet o tym nie wiedzą ... Obciach ? Obciach to względne pojęcie. Sami spójrzcie na Japonie tam pełno kobiet w wieku 30 lat popiernicza w kokardkach na włosach na spacer...A wiadomo nie od dziś że kobiety na świece pozazdroszczą im młodego wyglądu nawet w wieku 30 - 40 lat ! Nawet ta cała Rihanna ruhanna nosi kokardki i jest dobrze. Nie przejmuj się tym że ktoś się pluje o to co masz na sobie, ciesz się ! Jeżeli zwrócił na to uwagę to znaczy że działa :D A najprawdopodobniej Ci zazdrości i w ten sposób to okazuje :D ! Sayo !

Gość kosastsu
kosastsu???