Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznalem pewna Wagę

DZIEWCZYNY WAGI -jakie są?

Polecane posty

Gość poznalem pewna Wagę

intrygująca osóbka, może dziewczyny spod tego znaku coś napiszą o sobie/ jakie sa, zapraszam :)

Gość poznalem pewna Wagę

Gość katatara
sa spoko .

Gość niebieski...
ja jestem waga

Gość radosna rozyczkaaaaa
bardzo wrazliwe osobki:)

Gość W.A.G.A
Dziewczyny wagi są bardzo uczuciowe, w życiu kierują się częściej sercem niż rozumem, w kontaktach towarzyskich potrzebują czasu by się do kogoś przekonać, dlatego na początku znajomości są jakby lekko zdystansowane...pozdrawiam

Gość zupelnie niezdecydowane
jak dwie szale wagi:-) cieple, romantyczne, wierne, troche bujajace w oblokach, sprawiedliwe, pelne wdzieku, typowe kobiety

Gość niebieski...
zgadzam sie w 100% :)

Gość wrzuć na luz_
ja też się zgadzam :) jestem wagą:)

Gość lilipop
niezdecydowane ale ogólnie są to bardzo sympatyczne osoby :)

Gość nieźle rąbnięte są
Znam kilka,akurat wszystkie idealne dopóki podzielasz ich zdanie,wystarczy ,ze masz inne i koniec.Dodatkowo msciwe,gdy ktos nie postepuje po ich myśli.Kłótliwe okropnie.Prostaczki

Gość W.A.G.A
Podejrzewam,że zdarzaja się wyjątki, generalnie cechy które wypisałeś czyli mściwość i kłótliwość to zdecydowanie najbardziej nie pasujące do opisu wag...

Gość ja jestem wodnik
i uwielbiam wagi, bardzo dobrze się z nimi rozumiem

"Dziewczyny wagi są bardzo uczuciowe, w życiu kierują się częściej sercem niż rozumem" Mam zupełnie odmienne obserwacje. Kierują się zdecydowanie rozumem, a z uczuciami ma to niewiele wspólnego. Kładą na jednej szali własny interes, a na drugiej - własny interes. Która szala przeważy - wybiorą własny interes.

Gość niebieski...
ja mam chłopaka wodnika

Wagi są wyrafinowanymi intelektualistami, uwielbiają wielogodzinne dyskusje i dywagacje. Są bardzo towarzyskie, nie znoszą samotności. Mają duży urok osobisty, potrafią porozmawiać na każdy temat i poświęcić sporo uwagi swemu rozmówcy. Rzadko w zdecydowany sposób wyrażają swoje opinie i potrzeby. Nie chcą nikogo urazić, w życiu często idą więc na kompromis. Są koneserami sztuki, umieją o niej pięknie mówić. Znają się na modzie. Mają wielu przyjaciół ze środowisk artystycznych. Zodiakalne Wagi mają duże poczucie sprawiedliwości. W konfliktach pozostają bezstronne, umieją dostrzec racje obu stron, nawet wtedy, kiedy same zamieszane są w spór. Unikają otwartej walki i konfrontacji, są mistrzami dyplomacji i kompromisu. Wadami osób spod Wagi jest lenistwo i brak zdecydowania. Skłonność do wygód i luksusu może je jednak doprowadzić do ruiny. Są bardzo gadatliwe i roztrzepane. Podejmowanie decyzji zostawiają innym. Nie umieją odmawiać i często padają ofiarą swoich obietnic. w moim przypadku wszystko się zgadza :)

Facet wodnik i kobieta waga - znam osobiście takie dwie bardzo kochające się i zgodne małżeństwa. Ale to może oczywiście być przypadek. Znane mi Wagi są obydwie bardzo drażliwe. Nie uczuciowe, ale właśnie drażliwe. Każde zwrócenie się do nich może być potraktowane jako próba nacisku. Z cech pozytywnych obie są zdecydowanie bardzo, bardzo kobiece.

Szukanie, moze to pozorne wrazenie? wagi sa skryte, powoli sie otwieraja, ale sa bardzo uczuciowe:-)

Gość a tak trudno poczytac
horoskop opisowy? Jakim ty jestes znakiem ze taki len z ciebie!

a swoja droga cenia wolnosc i indywidualnosc, pewnie dlatego tak dobrze rozumieja sie z wodnikami

- "Rzadko w zdecydowany sposób wyrażają swoje opinie i potrzeby. Nie chcą nikogo urazić, w życiu często idą więc na kompromis." - "W konfliktach pozostają bezstronne, umieją dostrzec racje obu stron" - "Unikają otwartej walki i konfrontacji, są mistrzami dyplomacji i kompromisu" Trzy totalne bzdury. Jest wręcz odwrotnie. Jeśli ktoś ma odmienne zdanie, to okopują się na własnej pozycji i im silniejsze zdanie przeciwne - tym silniejsze weto i atak.

Wagi są wyrafinowanymi intelektualistami, uwielbiają wielogodzinne dyskusje i dywagacje. Są bardzo towarzyskie, nie znoszą samotności. Mają duży urok osobisty, potrafią porozmawiać na każdy temat i poświęcić sporo uwagi swemu rozmówcy. Rzadko w zdecydowany sposób wyrażają swoje opinie i potrzeby. Nie chcą nikogo urazić, w życiu często idą więc na kompromis. Są koneserami sztuki, umieją o niej pięknie mówić. Znają się na modzie. Mają wielu przyjaciół ze środowisk artystycznych. Zodiakalne Wagi mają duże poczucie sprawiedliwości. W konfliktach pozostają bezstronne, umieją dostrzec racje obu stron, nawet wtedy, kiedy same zamieszane są w spór. Unikają otwartej walki i konfrontacji, są mistrzami dyplomacji i kompromisu. Wadami osób spod Wagi jest lenistwo i brak zdecydowania. Skłonność do wygód i luksusu może je jednak doprowadzić do ruiny. Są bardzo gadatliwe i roztrzepane. Podejmowanie decyzji zostawiają innym. Nie umieją odmawiać i często padają ofiarą swoich obietnic. w moim przypadku wszystko się zgadza :)

"Szukanie, moze to pozorne wrazenie? wagi są skryte, powoli sie otwieraja, ale sa bardzo uczuciowe" Skryte? Może tak... jeśli chodzi o otwieranie się na innych to tak, są skryte. Ale otwieranie się nie jest potwiedzeniem uczuciowości. Ze znanych mi kobiet-wag (tych dwóch małżonek + jednej obecnie wolnej) ich uczuciowość sprowadza się do akceptowania faktu, że miłość istnieje, że współczucie, empatia i zainteresowanie innymi istnieje, i że cała paleta i odcienie uczuciowości istnieją. z przewaga uczuć negatywnych, jak bezduszność, bezkompromisowość przy próbie porozumienia i przede wszystkim mylenie empatii z troską o siebie. Uczuciowość przejawia się raczej w zmysłowości, której istotnie im nie brakuje.

mi mała "osobiscie nie wierze w jakies zodiakalne bzdury" Zróbmy mały quiz skojarzeniowy w takim razie... To wprawdzie uproszczenie, ale oddaje istotę sprawy, że zestaw cech przypisanych do konkretnego znaku w większości się pokrywa z rzeczywistościa. Jedno, dwa słowa, najbardziej charakterystyczne. ........ jak lwica ........ jak koziorożec .........jak waga Wstawić odpowiednie słowa. Proszę, spróbuj.

Nie wierzę własnym oczom ! Minęły 3 lata, kiedy mnie tu nie było a jednak ludzi, którzy wierzą horoskopom i tym wszystkim bzdurom, które w nich wypisuje jakiś fajtłapa, nie ubywa. Pożałowanie godne. Ogarnijcie się i przypatrzcie dokładnie sobie, czy naprawdę tacy jesteście, słowo w słowo jak w horoskopach ?

ze znajomych mi wag, lacznie ze mna, to raczej zauwazam tendencje do nadmiernej uczuciowosci, przejmowania sie innymi, wagi milosci w zyciu i tym podobne; i wagi lubia raczej dyskutowac niz sie bezowocnie klocic;-)

mozna podejsc do tego z przymruzeniem oka;-) jak dobra zabawe, chyba nikt nie traktuje tego bardzo powaznie, kazdy z nas jest inny:-)

Ja też waga. I praktycznie w 100% zgadza się mój charakter z opisem, który podala "pewna 30 latka". Zwłaszcza z tą skłonnością do wygód i luksusu i doprowadzaniem do ruiny (to szczególnie :P). Ale żebym była jakoś szczególnie uczuciowa to nie sądzę... Jeśli chodzi o uczuciowość, to w moim wypadku raczej sprawdza się to, o czym pisze "szukanie dziury w calym" :P:P Mała egoistka ze mnie... :P

Gość waga słowa
bzykać i uciekać