inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 ............ :D :D :D))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do mnie nikt nie pisze Napisano Styczeń 14, 2010 Hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość htrgcgt Napisano Styczeń 14, 2010 JA CI JUZ DZIEN DOBRY MOWILAM TO CZESC TEZ POWIEM :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hejka heja Napisano Styczeń 14, 2010 http://listonic.pl/lily/choinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 tu leja ----- siema..... i co wszystko ci się udało?? :)............................ pomarańczo a pod jakim nickiem mówiłaś mi dzień dobry??? :))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kądor 0 Napisano Styczeń 14, 2010 wiesz, że obchodzisz urodziny trzy dni po mnie ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość htrgcgt Napisano Styczeń 14, 2010 A NIE POWIEM. :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do mnie nikt nie pisze Napisano Styczeń 14, 2010 Ja Ci mówię, a Ty co? Bezczelny jesteś :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawa swiata i okolic 0 Napisano Styczeń 14, 2010 cześć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Do mnie nikt nie pisze------> nie do końca zrozumiałem Twojego nicka....... przepraszam......................:(:) orange.............. nie musisz mówić jeśli nie chcesz......................... tu leja----------- no to współczuje.............. a kiedy u Ciebie zaczynają się ferie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 ciekawaświataiokolic ----- :)...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Do mnie nikt nie pisze 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Przyjmuję przeprosiny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Do mnie nikt nie pisze.......... nie ma za co ale za czerniłaś się wiec można ciebie poważnie traktować:):D............... tu leja----15 lutego??? ja mam ferie już od poniedziałku ale już zrobiłem sobie wolne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pomoc dla Haiti Napisano Styczeń 14, 2010 http://podarnik.gazeta.pl Stracili wszystko- domy, rodziny, wielu rodziców potraciło swoje dzieci, wiele dzieci zostało sierotami... My to wszystko mamy- wystarczy, że tym razem odpuścisz sobie kolejny kosmetyk czy raz zjesz skromniejszy obiad. Oni nie mają nic! Proszę Was, zróbmy coś by mogli przetrwać tę straszną tragedię w lepszych warunkach, pomóżmy im się podnieść... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Nie chwale tylko informuje........... w tamtym roku też miałem o tej porze ferie co ty i nazbierałem 8 jedynek na semestr.......................................... szybko udało mi się z tego wyjdź.............. tym bardziej że miałem nie wiele czasu bo w maju miałem praktyki........ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Ja w tamtym roku wcale nie przejmowałem się tymi jedynkami....................... poprawiłem to wszystko zaraz.................po feriach:D .... ty masz tylko zagrożenia.... technologia.... matematyka i jaki jeszcze przedmiot?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawa swiata i okolic 0 Napisano Styczeń 14, 2010 moge sie napic z wami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Wiesz.............ćwicze pamięć......... bo coś ostatnio mnie zawodzi....:P technologia,chemia i niemiecki............... ja we wakacje........pisałem poprawke z niemieckiego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 ciekawaświataiokolic-----oczywiście:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekaweeee Napisano Styczeń 14, 2010 NO CZEŚĆ. CIEKAWE CZY PÓŹNIEJ NAPISZESZ DOBRANOC??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 Akurat topic w którym mówie Dobranoc....................mam w stopce................... tam się z Wami żegnam:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawa swiata i okolic 0 Napisano Styczeń 14, 2010 a czesto tu pisałam, ale dopiero niedawno sie zaczerniłam ;> nie, to nie. ja moge pić z lusterkiem :P choc z tego co widzialam na fotce teraz modniejsze sa szyby w piekarnikach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 tu leja jaki był Twój poprzedni nick???.................kiedyś pisałeś że Duży???? czy jakoś..................... tak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawa swiata i okolic 0 Napisano Styczeń 14, 2010 eh... a ja juz do kuchni z flaszka szłam... ale ok :) skoro sie zgodziłeś - skorzystam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 14, 2010 tu leja..... a pamiętasz mój projekt??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach