Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona i oszuuukannaaa

Rozstalismy sie.Zostalam sama z malym dzieckiem.

Polecane posty

Jak sobie poradzic.Jak zyc? Jestesmy same we dwie.

Gość Ewellinka
może poproś kogoś o pomoc jeśli sama nie dajesz rady:(

Gość niochnioch
dasz rade 🖐️

Gość KasiulaMała
Jestem z tobą Ja też jakieś 6 miesięcy temu zostałam sama z małą.Wiem Nie powiem ci że to łatwe bo tak nie jest .Ale Jestesmy silne I sobie Poradzimy Zobaczysz.Wiem co czujesz:)

Mieszkamy same.Nawet nie mam z kim o tym pogadac.Siedze sama w domu.Corka spi a ja nie wiem co mam ze soba zrobic.

Gość KasiulaMała
Sa dni że wydaje się że juz powoli zaczyna się układać ale to tylko złudzenie.Przyjdzie i taki dzień że usiądziesz sobie w ciemnym kąciku popłaczesz popłaczesz:(ale zaraz się ogarniesz i powiesz tak JA NIE DAM RADY a DAM dla siebie i dla dziecka!!!!! Mi też pomagają rodzice sama w Zyciu bym sobie nie poradziłą:)

Gość KasiulaMała
Zawiedziona i oszuuukannaaa Kochana Ja tez mieszkam sama z niunią Aj cóż takie Życie Podam ci Mojego maila Kasiek1984_84@tlen.pl Jesli masz ochotę to możemy popisać:)

Ty masz przynajmniej rodzicow.A ja nie mam.Jest mi strasznie ciezko.Wyrzucil nas ze sowjego zycia jak jakies smieci.

Gość Ewellinka
kiedyś sytuacje ocenisz inaczej, gdy zrozumiesz, że liczy się tylko dziecko:) A facet? skoro Cię zostawił, to nie zasługuje nawet na to by o nim myśleć ani źle ani dobrze... Dasz radę! Wiem co piszę🖐️

dzis sie wyprowadzil.I jest mi strasznie zle.

Gość niochnioch
wróci , nie martw się

Gość Ewellinka
wiem, że Ci ciężko, ale masz dziecko i musisz się przede wszystkim na nim skupić

Gość Kochana moja
wiem jak Ci ciężko - mój mnie zostawił we wigilię na 2 dni przed świętami z dzieckiem praktycznie bez grosza - nie będę mówić więcej. Wykreślam go z pamięci każdego dnia. Są dni gdy myślę, że dobrze się stało, bo przynajmniej mam spokój w domu, czasem popłaczę do poduszki raczej nad zmarnowanym swoim czasem niż za nim. Przytulam Cię.... Najlepsze co możesz zrobić to zająć się sobą, dzieckiem i przestawić myślenie. Ja tak zrobiłam - obejrzyj ten film - powiem Ci mi pomógł bardzo i wiele dzięki niemu zrozumiałam. Trzeba wyciągnąć wnioski i iść dalej. http://mrfire.pl/sekret-polskie-napisy-pelna-wersja/

teraz sobie siedze i czuje ze mi jest lepiej bez niego.Mam spokoj i cisze.nie kloce sie.

Gość Kochana moja
Jak będziesz mieć ciszę spokój, a dziecko będzie spać zobacz ten film - naprawdę nie pożałujesz, jestem pewna, że i Tobie pomoże i od razu lepiej się poczujesz.