Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clever-tynka

czy tylko ja uwazam ze faceci sa pierdolnieci przez łeb?

Polecane posty

Gość clever-tynka

...czy moze ktos jeszcze?

Gość niochnioch
Tylko ty tak uważasz :D

Gość clever-tynka
z paroma wyjatkami ale generalnie taka jest moja opinia...dlatego nie zamierzam sie z nikim wiazac;p;p

Gość clever-tynka
wogole nie rozumiem jak rpzez tyle lat < wsumie od poczatku swiata> kobiety mogly byc tak glupie zeby sie wiazac z facetami!! no blagam..przeciez to jakas porazka...wezmy np zwiazek : 1.panna + zakochany w niej pantofel= laska ma koelsia w garsci, mzoe nim pomiatac a on ma to w dupie bo ma bzykanko za free. => generalnie mega lipa i nuda do kwadratu, potem panna zaciazy, wezma slub, beda zyli z dnia na dzien harujac pol dnia w znienawidzonej pracy zeby moc wykarmic dziecko, i mowic "zeby tylko ono mialo lepsze zycie niz ja" => no blagaaam, to bez sensu! 2. panna+ facet typu cham= on nia rzadzi a laska sie cieszy jak okaze jej troche uczucia->motyw z dupy, niby z jakiej paki facet ma byc gora? myslaca kobieta nigdy na takie cos nie pozwoli. 3. nie rozumiem tez motywu bycia ze soba tylko po to zeby nie byc samemu- co za zaaaal, wole sto razy bardziej byc sama niz miec przy sobie kule u nogi ktora tamowalaby moja wolnosc. 4. wszystkie zwiazki po ilus latach albo sie rozpadaja( motyw zdrady-ludzie chyba jednak nie sa monogamiczni) albo ludzie sa ze soba z przyzwyczajenia i braku energii zeby cos zmienic. podsumowujac=> to wszytsko to jakis mega zal, dobrze ze ja swoje wiem i nie msuze przestzregac pojebanych norm spoelcznych. pozdro ludzie;D

Gość jazyna z zielonego szlaku
no i racja!!!!!!

Gość wollves
Ja tez tak uwazam. Przynajmniej moi faceci byli (i jeden jest akualnie tez)

Gość clever-tynka
kocham cię

Gość wollves
Wiesz, ty sie naprawde znasz na mezczyznach!!!

Gość clever-tynka
haha wiem;D lata doswiadczen drodzy panstwo...niestety milosc jaka taka nie wystepuje,a jesli juz to to z pewnoscia minie i zostanie tylko przywiazanie, poczucie bezpieczenstwa, itp-> mnie takie cos nie kreci, nie cierpie nudy i stagnacji , wiem tez ze tak jak ja nie wytrzymalabym z facetem, tak on nie wytrzymalby ze mna-osoba ktorej priorytetem nie jest zapsokajanie potrzeb meza i dzieci...zyje dla siebie,dla emocji i przygod! dziecka nie wykluczam w przyszlsoci, ale nie widze sensu bycia z 1 ym mezczyzna na cale zycie....zwlaszca na starosc..bleee

Gość to zrob sobie prysznicem
clever......no ty to juz wszystkie rozumy pozjadalas!!! co? zostawil cie gostek??? musisz odreagowac??? zal....

Gość werdjkklo
bo facet jest jak karaluch jak go nie rozdusisz na ścianie to żarcie ci zeżre

Gość dawajta
skoro już i tak Ci wszystko zwisa, clever-tynka, to chociaż wrzuć nam tu fotę, byśmy wiedzieli kogo omijać ! chociaż.... a gości na chwilę zapomnienia przyjmujesz ? :)

Gość A czy nie uważasz że
jesteś pokurwiona i jesteś końską zwałą?

Gość clever-tynka
wy nie musicie nikogo omijac bo to ja was omijam szerokim lukiem;p;p;p i to ja wybieram sobie z jakim facetem sie bede chwilowo wiazac, w zaleznosci od tego co mi mzoe zaoferowac;p jestem interesowna i to bardzo, bo nie jestem frajerka;p nie wierze w milosc , nie mam zamiaru sie babrac w pieluchach (przynajmniej do 30ki) ani tym bardziej wychodzic za maz;p;p zamierzam w pelni korzystac ze swojej wolnosci i madrosci ktorej wy marny ludzie widocznie nie pojmujecie. sami jestescie zalosni. btw.nie twierdze ze chce zyc sama do konca zycia, mowie tylko ze nie chce sie wiazac z jednym jeleniem na cale zycie. tak naprawde tylko faceci wychodza na tym na plus a kobiety zyja dla dzieci i meza. ja swoje wiem a wy kiście sie w swoim żalowym sosie;p

Gość o jacie pierdziele
hej zaczynasz temat jak by cie kto chcial na sile zwiazac z facetem jak ich tak nie nawidzisz to znajdz sobie dziewczyne to bedziesz spelniona, kupicie sobi cyber fiuta i bedzie fajnie, poco piszesz takie rzeczy , zeby wyrzucic z siebie ukryte kompleksy?

Gość clever-tynka
nie mam kompleksow-dlatego nie musze sie z nikim wiazac zeby potwierdzic swoja atrakcyjnosc;p;p chcialam wam tylko przedstawic fakty, zeby opadly wam klapki z oczu, ale widocznie nie jestescie jeszcze tak dojrzali jak ja zeby sie z tym pogodzic;p

Gość wolny strzelec__
Co zarucham to zarucham, co pomapacm to pomacam, wszystkiego najlepszego dla cip z kibla w disco, i samotnych mamus ze swiądem cipy 🖐️

Gość o jacie pierdziele
własnie widac jaka to ty jestes dojrzała, egoistyczna feministka to nie to samo co dojrzala, wiec trzymaj sie swojej wersji, moze jestes Les a moze zaden facet cie nie zwraca na ciebie uwagi jak idziesz ulica'' i zyjesz w swoim nieudolnym zamknietym swiecie mszczac sie

Gość clever-tynka
haha ja jestem wlasnie nad wyraz dojrzala nie godzac sie na ogolnie przyjete schematy umyslowe;p mam w glebokim powazaniu co myslisz bo i tak mnie nie znasz;p przypominam moje teorie: 1.faceci to swinie-jak mozna byc zkims kto mysli tylko o seksie? zdradzaja nas z tysiac razy jesli nie fizycznie to psychicznie! ci , którzy twierdza ze tak nie jest- klamia albo to pantofle;p 2. nie jestem les zacofany czlowieczku, chodziaz chcialabym, bo z kobieta umialabym sie porozumiec na rownej plaszczyznie emocjonelnej. 3. mam inne priorytety w zyciu niz rodzina i tzw "swiety spokój" -na marginesie - czy znacie jakas rodzinke ktora jest naprawde szcesliwa i gdzie kazdy jej czlonek sie w pelni realizuje?....chyba nie trzeba odpowiadac;p 4. faceci zbyt w zyciu kieruja sie potrzebami najnizszego rzedu-dla nich wazne jest dobzre zjesc i sie dobrze bzyknac....dla mnie to mialkie i prostackie. 5. i tak nie rozumiecie mojego punktu rozumowania bo jestescie za bardzo wcisnieci w schematy narzucone wam w dziecinstwie-wydaje sie wam ze malzenstwo to jedyna sluszna droga.. no coz....powodzenia!

Gość przemko z janowa
fakt, w zyciu licza sie tylko: kasa, wladza i sex.kto twierdzi ze jest inaczej jest frajerem.

Gość o jacie pierdziele
To sie w ramke opraw i niech cie ktos powiesi na przeciwko lusterka

Gość vege17
Też uważam że są popierdoleni -.- zawsze mowia ze kobieta powinna byc naturalna a jak zobacza ja bez makijażu na ulicy np. to od razu jakies komentarze kretyńskie -.- gdzie tu logika ?