Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oryginall

Szukam fotki oryginalnie, ostro ubranych i ufryzurowanych ludzi...

Polecane posty

Gość Oryginall

;) photoblogi, fotki.. a może wy jesteście ludźmi o niespotykanym image? zdjęcia potrzebne na już;)

Gość Oryginall
kolorowe, kontrowersyjne, zakolczykowane, krotko sciete, a może długo, krwisto czerwone włosy, lub kruczoczarne, różnorakie i dziwaczne ubrania i dodatki, ale zajebisty efekt...:) nadal czekam na zdjęcia..

Gość Oryginall
e niee... nie znacie takich?

Gość Oryginall
proosze o zdjecie. moze akurat nie wiesz, ze jestes oryginalna? moze masza niespotykana twarz?:) mam nadzieje ze znalezliscie kiedys w internecie takie osoby.. albo na naszej klasie? robie artykol na temat recepty na oryginalnosc i co innych przyciaga do takich ludzi... wywnioskuje to czesciowo ze zdjec:)

Gość Oryginall

Gość Oryginall
cieszy mnie to, że macie czerwone włosy... Ale ja naprawdę potrzebuję zdjęć! A nie wiem co ja już mam wpisać w neta, żeby takowe znaleźć:O bo już mnie cholera bierze... siedzę cały dzień i nic ..

Gość audrey kitchen
audrey kitchen - wpisz ja sobie w google

Gość Oryginall
Ach... i chodzi mi o oryginał, który wywołuje pozytywne uczucia, a nie negatywne... Ta pierwsza ma fajną fryzurkę, ale makijaż(no dobra... facjatę:O) ma nie za ciekawą... Małpa... ee;) A ta elektro ghotka? Cóż... Widziałam mnóstwo takich ludzi... Ale ok:) I chodzi mi też o osobę, którą coś wyróżnia spośród całego otoczenia, subkultur itd... Takie też małe drobiazgi spośród tego oryginalnego stylu.. Np. jedna skarpekta-podkolanówka w długich butach, do każdego stroju;) Albo własnoręczne stroje...

Gość Oryginall
OK... Andrzej Kuchnia może być:) more?