Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mk-mk-mk

wiecie co?zgłupial ktos chyba-NK

Polecane posty

o kurde a jak moj ma 1,5 roku przeliczając na "nasze" lata to po psiemu ile ma? :D:D

Gość ten kot przecież żyje
co pierdzielicie....ciekawe ma pozy do spania. A co to kot już sobie profilu nie może nawet założyć? ale jesteście nietolerancyjni....

ale konto ma byc wtedy fikcyjne czy normalne? W sumie nie musi byc fikcyjne, bo moj istnieje na prawde :)

a ja czytalem, ze u kotos pierwszy rok to osagniecie dojrzalosci, czyli...18 lat... wynika z tego ze nadal mam smarkacza w domu :)

Gość natalisiunka
ej ale wiecie co, czasem takim ludziom po stracie kogoś bliskiego odbija... NIE PISZE TU O KOTACH BO TO PRZESADA!!! ale jak wpisałam sobie "na zawsze w naszej pamięci" to wyskoczyło mnóstwo zdjęc młodych ludzi, małej dziewczynki itp. ... to jest straszne:(

Gość zbiikk
nie stety musisz sie przyzwyczajac Natalko

Gość wracając do tego
konta na ktorym jest ponad 200 zdjęć (tak, tak, cóż za uwielbienie) to rozwala mnie to, że każde zdjęcie ma ładkę: super zdjęcie a wszystkie sa takie same... masakra.....

Gość wracając do tego
*łatkę

a moja kumpela ma profil swojego PSA!!!!!!! pisz i dodaje fotki tak jakby ten pies miał profil maskara ona ma 38 lat!!!!!!!!!

lubie koty, sa czyste, wdzieczne, przyjemne w dotyku. moj jest po prostu zajebisty i wcale nie falszywy, chociaz dzisiaj zlapalem lekkiego wkurwa, bo mi obszczal drukarke laserowa...

Gość ciakawa swiata i okolic
moj wlozył glowe do paczki po czipsach i nie umial wyjac :) ja kocham koty ;) jaka rasa i masc??

Gość upsssssssss
😭