Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drzewo_______

On mysli ze jestem inna... w lozku

Polecane posty

Gość Drzewo_______

Mam dobrego kolege-przyjaciela od 2 lat, rozmawiamy o wszystkim, byly tez tematy o sexie. Ja jestem bardzo otwarta, szczera i wygadana jesli chodzi o rozmowy. Po tym co mowilam musi miec wyobrazenie ze jestem super w lozku, taka jaka chcialabym byc... A jestem niesmiala, malo doswiadczona, nigdy nawet nie robilam loda ani nie mialam orgazmu z facetem bo sie wstydzilam. Teraz z tym przyjacielem jestemy blizej, jest chemia, dobrze sie rozumiemy, spedzamy razem mnostwo czasu. Ja sie wycofuje ciagle chociazmi na nim zalezy, bo boje sie zwiazku i co za tym idzie sexu, boje sie ze on sie rozczaruje... :O

Gość Drzewo_______
Szczerze powiem podkoloryzowalam te sfere bo wiedzialam ze i tak tego nie zweryfikuje bo jestesmy tylko kolegami. Nie klamalam z liczba partnerow-2-ale inaczej siebie przedstawilam i teraz mam problem

Gość sprobuj to odkrecic

Gość jkbnjhb
Nie badz glupia nie wycofuj sie , nie wiem po co gadac glupoty a potem miec przez to problemy ale to juz sie nie dworci, nie wiem jaki jest jezeli chce Cie zaliczyc to masz duzy problem , jezeli jest malo doswiadczony albo wcale to nawet sie nie kapnie ze cos jest nie tak . Porozmawiaj z nim , zrob z siebie sierotke :D powinno zadzialac :) tyle ze jezeli bedzie chcial Cie "naprawic" zeby wiecej nie bylo nie mam ograzmu przy facecie bo sie wstydze to bedziesz musiala sie postarac :) zeby Twoje nastawienie sie zmienilo a nie wiem czy tego chcesz/ jestes gotowa .Pozatym takie nastawienie zwlaszcza przez dluzszy czas moze zle na Ciebie wplynac przez co bedziesz miec wieczne problemy z seksem dlatego lepiej szybko zacznij z tym cos robic.