Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra.oO

no i po randce, i chyba po wszytskim...

Polecane posty

Gość masakra.oO

spotkaliśmy się, zapłacił za mnie, choć upierałam się że przynajmniej po połowie, przez całe spotkanie prawił mi komplementy, odprowadził na przystanek, poczekał aż autobus przyjedzie - odjedzie, jeszcze nie ruszył a już od niego dostałam sms "napisz jak dojedziesz :) " napisałam "ok, dzięki za miły wieczór", później musiałam wylaczyc telefon, dzwonił 15 min po smsie moim ostatnim, napisał czy dotarłam, i że jemu również było miło i ma nadzieje na powtórke". Odpisalam, i tyle. W miedzy czasie mówił że bedzie dzwonił, że nastepnym razem pojdziemy do kina, no ale tak czy siak. dzisiaj się nie odzywa, ale ja też nie pisałam, i szczerze nie myśle by napisać. Ogólnie fajny chłopak, ale... za to ja... ze jestem gadatliwa, to dużo gadałam, choć mówiłam że już zmieńmy temat bo za dużo mowie, a on na to "ja bardzo lubie słuchać Ciebie", no ale jemu też dałam pole do popisu. Ale w sumie zapytałam się tylko jak mu idzie na studiach, zapytałam się o siostry, ich dzieci itd, ogólnie to mało siępytałam, a sama nawijałam :O Chyba dałam plame :O ... myślicie ze sie odezwie?

Gość upadl na rozum
odezwie sie albo jutro ty napisz co z naszym wyjsciem do kina?

Gość ta niesmiala ja
no przeciez byl zadowolony, sadzac po smsach, spokojnie.

Gość masakra.oO
to nie pisać?

Gość napisz ale dopiero jutro
:)

Gość hohohohihihihi
jak sie nie odezwie pare dni to napisz!!!!! Dziewczyny nie bądźcie takie niedostępne, to ze napiszesz smsa to nie znaczy ze sie narzucasz! Jak ci sie podoba napisz do niego.

Gość masakra.oO
jezu chyba jestem straszna, ale w zyciu do niego pierwsza nie napisze:O

Gość masakra.oO
boje sie ze to typ podrywacza, choć na takiego nie wygląda. ale wiem, że nie rozmawia przez telefon przy koledze z ktorym dzieli pokoj bo jak to tlumaczyl "jesli sie dowiedza ze z kobieta rozmawiam to bedzie od razu bla bla bla"

Gość upadl na rozum
załamany skąd wiesz, że warto? to może ja też do kogoś napisze?

ale to co, nie warto poznać lepiej kogoś kto choćby w niewielkim stopniu spodobał Ci się? ja uważam, że jeżeli właśnie bierzemy sprawy w swoje ręcę, to czyni nas to panami/pańmi sytuacji ;)

"ja tez napisalam pierwsza ...chlopak byl niesmialy teraz jestesmy para " no właśnie :) dziewczyny, nie stawiajcie się w roli tych, które to zawsze czekać muszą ;) bo jednak nie zawsze . mało tego, bierność pomaga mało kiedy ;)

Gość masakra.oO
poczekam może do poniedziałku, jak myślicie? naprawde wiele gaf popelnilam... ale to z mojej winy. cos mowil ze co 2 dni bedzie dzwonil

na poczatku troszeczko to wszystko inicjowalam i sama nie wiedzialam czy mu zalezy a teraz ... kotek przyjade, kotek bede za chwile itd :) warto :)

"poczekam może do poniedziałku, jak myślicie?" powiem Ci z doświadczenia (może nie 15-letniego, ale jakiegos tam już), że nie czekałbym tyle na Twoim miejscu ;) ale to ja, facet, koleżanki pewnie powiedzą : "nie, co Ty, to facet powinien pokazać, że mu zależy". ale ktoś mnie tu jednak popiera :) "na poczatku troszeczko to wszystko inicjowalam i sama nie wiedzialam czy mu zalezy a teraz ... kotek przyjade, kotek bede za chwile itd warto "

Gość samanta fox12
nie pisz! jeśli mu zależy sam napisze. jeśli nie, znaczy że nie jest zainteresowany. tylko my, kobiety, potrafimy sobie ułożyć historyjkę typu : moze przez przypadek wykasowal mój numer telefonu. powtarzam jeszcze raz : nie pisze - nie jest zainteresowany i kropka!

samanta fox mysle ze troszeczke przesadzasz...wzystko zalezy od charakteru chlopaka..moze on sam sie krepuje i mysli ee a po co bede pisal pewnie nie spodobalem sie jej bo ja jestem niskim brunetem z odstajacymi uszami a jej byly facet przeciez wyglada jak dawid bekham i po co bede pisal...kochana faceci tez maja kompleksy!! i tez im czasem trzeba pomoc!!

Gość samanta fox12
Ikkunaprincessa bez urazy, ale chyba róznimy się trochę wiekiem. ja mam 28 lat, ty zdaje się 15. a autorka posta - nie wiem. w pewnym wieku ludzie zaczynają myśleć trochę inaczej i kierować się doswiadczeniem.

Gość samanta fox12
troche_zalamany ????

Gość masakra.oO
TEZ JESTEM tego samego zdania co samanta. nie napisze na niego, jest ok, ale nie napisze.

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaa
samanta ale chrzanisz :D I wlasnie przez tego typu rady jakze modne w czasach "zołz" rozwalaja cos co ma szanse byc naprawde fajne. A kto powiedzial ze facet ma sie zawsze pierwszy odzywac? Ja jakos nigdy nie mialam problemu z tym zeby sie odezwac i nigdy nie narzekalam na brak zainteresowania ze strony facetow. Jak sie zaczynalam spotykac ze swoim chlopakiem to mielismy kontakt w sumie codziennie,zazwyczaj czekalam az on sie odezwie ale nie bylo dnia zebysmy chociaz chwile na gg nie porozmawiali jesli nie moglismy sie spotkac. To ze facet sie nie odezwal nie oznacza ze mu sie nie podobalo,byc moze on tez czeka na ruch z jej strony. Z tego co pisala to raczej wylewna wobec niego nie byla wiec moze on tez ma obawy czy jej sie podobalo i dlatego czeka na jej pierwszy krok. A co do autorki,piszesz ze popelnilas jakies tam gafy i co,teraz chcesz je jeszcze poglebic bo "w zyciu do niego pierwsza nie napiszesz" ? :o Czytaj dalej rady o niedostepnych zolzach a daleko na tym zajedziesz...