Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Whitepony

Tomasz Aleksiejczyk Olsztyn

Polecane posty

Gość Whitepony

Pani Doktorze mam nadzieje ze Pan to czyta... nie smie Pana pouczac co do zawodu i fachu ALE!!!! Jezeli Pan stwierdza chorobe u pacjentki prosze to potwierdzic wynikami,badaniami a nie Pana ... a wyglada mi to na to ... itp Widocznie za malo ma Pan doswiadczenia!!! Wszyscy moi drodzy czytelnicy pamietajcie jezeli Wam cos dolega najpierw zrobcie badania czyli wszystko co jest mozliwe i do zrobienia .... zeby jakas ewentualna chorobe wykluczyc i wtedy dalej szukac powodu chroby ... Ps.Sami szybciej dojdziecie co Was boli i od czego ta choroba mogla sie zaczac... wszystko ma znaczenie nawet pierdzenie :) DUZO ZDROWIA I PMIETAJCIE O ZDROWYM ODZYWIANIU buziaczki!!! A Pan doktor niech sie za pewnie nie czuje i bardziej pomaga ludziom!!! Co z tego ze ma dobra opinie :P

Gość snooze
niestety się z tym zgodzę...nie wiem skąd ta panująca pozytywna opinia o tym lekarzu... choć sympatyczny, to nie wystarczy - nie jest dociekliwy, przepisuje leki a nie zrobi dokładnych badań, nieco chaotyczny, nawet nie przeprowadził badania. bardzo się zawiodłam bo miałam nadzieję, że w końcu znajdę lekarza godnego zaufania. zdecydowanie dr Aleksiejczyk na to zaufanie nie zasługuje.

Gość gość
potwierdzam co piszą moi poprzednicy nie tylko nie bada to jeszcze pozostawia chorego samemu sobie .Nie wyznacza kontrolnych wizyt bo nf podpisuje niskie kontrakty??Kiedy się dzwoni tak jak Pan dr proponuje to terminy są za pół roku pytam więc co ma robić chory bez kontroli lek. i dla kogo zarezerwowane są terminy do poradni jak stały pacjent nie może się zapisać zresztą szkoda gadać

Gość kajtunia
Też potwierdzam. Doktor jest na początku sympatyczny, ale chyba sam nie wie dlaczego tak naprawdę przepisuje takie silne leki. Jak zapytałam to stwierdził, że ja mi się nie podoba to mam szukać innego lekarza. A moje dolegliwości ustąpiły po ibuprofenie po 3 tygodniach ,a nie jak chciał doktor po enkortonie ( sterydach). Wynika z tego,że sterydy nie były potrzebne.

Gość gość
Dołączam się do negatywnych opinii. Ponadto dziwi mnie to, że są opinie o tym, że jest sympatyczny, bo NIE JEST. Nikomu nie polecam. Odesłał mnie widząc po wynikach i aktualnym stanie zdrowia, że jestem bardzo chora. Zero pomocy i do tego po prostu chamski.