Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninnka

co za debil !!!!!

Polecane posty

Gość ninnka

moj chłopak (od 3 lat) zachowuje sie jak jakiś ograniczony idiota wszystko mu przeszkadza ze muzyka w radiu leci nie taka ze czerwone swiatło i musi stac, ze człowiek przechodzi przz ulice, ze ktos jest tak czy inaczej ubrany i wogóle jak jA POWIEM COS CO MU SIE NIE PODOBA A TAK JEST ZAZWYCZAJ CODZIENNIE TO JEST AWANTURA ZE HO HO!!!! NAWET O BYLE PIERDOŁE, JAK MAM Z NIM ZERWAC BO NAPRAWDE NIE WYTRZYMUJE JEGO OGRANICZENIA CO ZA PSYCHOL. NIE MOGE WYPOWIADAC PRZY NIM SWOICH POGLADÓW BO ON WSZYSTKO KRYTUJE CHYBA ZE ROBIŁABYM WSZYSTKO JAK ON CHCE!!!! I CHYBA JEDNAK GO NIE KOCHAM ALE NIE WIEM JAK TO ZAKOŃCZYC TAK ZEBY BYC W ZGODZIE CO O TYM SADZICIE I CO RADZICIE

Gość bght
ciężka sprawa...

Gość ninnka
PODBIJAM I PROSZE CO WY BYSCIE ZROBILI I CO MU POWIEDZIEĆ

Gość bght
że się nie dogadujecie i już cię to męczy

Gość oj nie nie napewno nie
mój tez tak miał a to ze ktos zle skrecil ze za pozno migacz wlaczyl ze piesz na pasy wszedl ze cos powiedzialam ze czegos nie powiedzialam-a co bylo najlepsze sam to robił.... Ale miarka sie przebrala i tak go ojebaxxxxxm, ze sie zamknal. powiedzialam mu ze jest niewychowany i ze ma zamkac ten swoj parszywy ryj bo kiedys go wrzatkiem poleje albo wpierxxxole....i jest ok.:)

Gość upssss
ty też jakaś niedorobiona jesteś, to pasujecie

Gość no ale co zrobiłaś
że jest zasranym egocentykiem, egoistą, ograniczoną umysłowo ludzką świnią i kopnąć go w ryj z buta

Gość ninnka
TAK TYLKO TEN OGRANICZONY IDIOTA ZARAZ BEDZIE MNIE WYZYWAŁ NAPEWNO I TO OD KUREW IA TAKICH TAM BO I TAK STRACIŁAM PRZEZ NIEGO WSZYSTKICH ZNAJOMYCH BO.... ON UWAZA ZE MOJE KOLEZANKI TO DZIWKI A KUPLE ŁOCHY!!! NO I TERAZ POWOLI POLWOLI PROBUJE ODBUDOWAC STARE PRZYJAZNIE OCZYWISCIE POKRYJOMU BO JAKBY SIE DOWIEDZIAL TO MASAKRA BY BYŁA

Gość chce z tobą skończyć..tyle

Gość chce z tobą skończyć..tyle
kur... wyłaczcie te kapsy!! bo czytać was nie można!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ninnka
KUSWA JA WŁASNIE NIC MU NIE ZROBIŁAM ON MA CHYBA TAKI SPOSOB BYCIA I MASAKRYCZNIE CIASNE HORYZONTY A JA JESZCZE CHCE SIE ROZSTAWAC W ZGODZIE CO ZA NAIWNOSC Z MOJEJ STRONY....

bez jaj ale gdyby moj facet powiedział do mnie dziwko albo korwo obiłabym mu pape bo dostałabym takiej furii ze lałabym gnoja bez opamietania....a potem spakowała i nigdy wiecej by mnie nie zobaczył

Gość ninnka
a i najlepsze jest to ze on przez te 3 lata szuka pracy i nie moze jej znalesc jest jedynakiem przed 30-tka mamusia zawsze za nim a o babci to juz nie wspomne i to ma byc dojrzały mezczyzna??? ha ha

Gość aadasfatergvgreg
Jakbym widziała mój zwiazek ... ja jestem ze swoim 1,5roku i tak samo sei awanturuje o cokolwiek...zachwouje sie gorzej niż ja podczas okresu;// nie mam o czym za bardzo z nim rozmwiac bo jak bede opowiac co sie działo na studiach to zaraz krytykuje...najgorsze jest to ze potrafi powiedziec mi spierdlalaj podczxas nerwówki a ja mu to wybaczam...daj sobie spokoj ze swoim bo to do niczego dobrego nie doprowadzi...ja powoli sie izoluje od mojego bo już trace na niego zdrowie;//

Gość sdfghjkl
zakoncz to bo bedzie coraz gozej az w koncu bedzie za puzno

Gość aadasfatergvgreg
ja jestem studentką z przyszłoscią mój też szuka pracy skonczył zawodówker nie ma prawie kolegów tylko mnie ma ja przez niego straciłam najlpesze przyjaznie boze czasami siedxze sama w domu bo nie mam z kim pogadac i zastanawiam sie jak moglam do tego doprowadzic...

bez obrazy laski ale zeby byc z takim chamem .........co wy zero godnosci macie....??? A jak przyjda dzieci to tez je bedzie od korew wyzywał i ze maja spierdalac????

bez obrazy laski ale zeby byc z takim chamem .........co wy zero godnosci macie....??? A jak przyjda dzieci to tez je bedzie od korew wyzywał i ze maja spierdalac????

Gość aadasfatergvgreg
W odroznieniu od niego nie wiąze z nim przeszłości on mysli ze jestem tylko jego...wiem jestem skonczoną kretynką mam 20 lat i to mój pierwszy związek;/ ja sie sama boje ze kiedyś nawet bedzie w stanie mnie uderzyc...tyle razy probowałam coś naprawić bo jednak oprocz tego ze potrafi być chamem to jest w nim jakaś dobroć i coś co nas łaczy ale ja dopiero poznaje na czym polega zwiazek i wiem ze jest wielu fajniejszych facetów...

Gość Zapraszam.....................
Zapraszam do wzięcia udziału w aukcjach dzięki którym mamy możliwość kupno produktów oraz usług w cenach nawet kilkukrotnie niższych niż ceny detaliczne. http://chilloo.pl/?ref=93420

Gość ninnka
do aadasfatergvgreg... ja to wogolet ez nie mam za bardzo o czy z nim gadac i to juz od dawna a jak do mnie dzwoni to ja musze go o cokolwiek wypytywac bo taki z niego mruk zreszta jak sie widzimy to tez ja caly czas musze gadac bo to kswa na zaden temat nie potrafi sie wypowiedzie porzadnie!!!!! a jak ja cos mowie to wszystko zle i zaraz robi mi jazde ze jak moge tak powiedziec i jestem głupa......na litosc boska jest demokracja czy nie ....

Gość ninnka
a co do przyszlosci to ja tez nie wyobrazam sobie zycia z taki ogranicznikiem i mrukiem anii to wyjsc z nim do znajomych , do kina mnie zaprosił raz i to tylko za moja namowa a nie wspomnie o wakacjach na ktorych nie bylam z niem ani razu....bo jemu szkoda siana czy w wieku 24 lat mam byc dalej skazana na taka wegetacje?

a ja ci dam inna rade: nie koncz zwiazku, wiesz dlaczego tak jest? bo w zyciu ma za duzo stresow, klopotow, kiedys dawno temu moj facet byl identyczny i wiesz tez o malo co nie zerwalam, ale kiedys mi powiedzial, ze wszystko mu sie pieprzy i ze to nie kwestia charakteru i tak bylo! po jakims czasie jak sie wszystko uspokoilo, a mianowicie nie mial juz problemow jakie mial zaczal byc po prostu NORMALNY

Gość ninnka
tak bylo w twim przypadku ale ten jest naprawde inny on nie ma czego odbudowywac bo nic nie zbudował nic mu sie niechce sam nic nie robi a innym ujmuje no jak tak mozna przeciez to zupelnie porabane

Gość ninnka
nie wierze ze koniec tematu

Gość annie annie
A jaj bym się nim wcale nie przejmowała, nie ma się co cackać z takim, powiedz mu raz a stanowczo, że to koniec bo nie umiecie się dogadac a na jego wyzwiska nie zwracaj uwagi... najwięcej tym zyskasz a najmniej cię to będzie nerwów kosztwało. Niestety na niektóre przypadki nic nie poradzisz. Tez mialam kiedys podobnego marude.. Olej dobrze ci radzę, i powodzenia;)

Gość annie annie
Caly czas sie widze czemu my dziewczyny mimo wielu wielu wad naszych bylych czy obecnych chlopów dalej widzimy w nich tylko zalety, sama sie sobie dziwie jak pomysle co znosilam ze strony mojego eks... Obiecajcie mi ze bedziecie sie bardziej szanowac dziewczyny, z nimi i tak nie zbudujecie przyszlosci wiec po co sie jeszcze katowac.

Gość aadasfatergvgreg
Zrob co uważasz za słuszne ja bym na TYwoim meijscu wybrala życie bez niego . Mam tak samo jak Ty za dużo powiem to jest źle za mało też zle won woli siedzieć w domu a ja lubie zaskakiwać w zwiazku jakimiś niespodziankami czy spotkaniami z przyjaciółmi czy chociazby wyjściam do kina on nigdy niczego nie zaproponuje;( A gdy widze jak inni trakujtą swoje dziewczyny to czuje sie taka poniżana:( Skoncz to żadne stresy czy złe sytuacjer nie usprawiedliwiają takiego zachowania widomo przeciez że zycie nie bedzie wolne bez niepowodzen ale wązne jest to by sie zachować tak by nie ktaktować drugiej osoby źle i wyżywac sei na niej!

Gość ninnka
wiecie co mysle ze tym razem mi sie uda bo juz jakis czas temu probowałam to zakończyć i przez 2 miesiace on nawet nie zadzwonil sie nic zainteresowac ale ja jak taki głuptas zadzwoniłam pierwsza pomimo tego ze nic zlego nie zrobiłam a on pokazal ze nie zalezy mu na mnie bo chyba gdyby zalezało to by zadzwonil no nie absolutnie wchodze na noiwa droge zycia z nowym rokiem nowym krokiem moze z jakims nowym chłopem:) he he trzeba korzystac z zycia poki czlowiek mlody a nie tak ja moje ost 3 lata spedzone na kompletnej nudzie oczywiscie bywały momenty dobre ale to naprawde byla zadkosc i teraz z perspektywy czasu zdalam sobie z tego sprawe przeciez ja tez mam prawo do znajomych i kolezanek babskiech spotkańi tańczenia do rana na imprezie absolutnie zaden nudziarz i gbur mi tego nie odbierze a jak bede miala 30-tke to wtedy zaszyje sie sie w domu mam nadziej z ta ukochana osoba i bedziemy delektowac sie soba nawzajem a wiec nie dajmy zapedzic sie w kozi rog- martwy punkt i łudzic sie ze bedzie lepiej bo jest coraz gorzej jutro wszystko mu powiem

Gość ninnka
a na sobote jestem umowiona z koleznaka i pijemy wodke :) :) :)