Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ninnka

co za debil !!!!!

Polecane posty

Go艣膰 ninnka

moj ch艂opak (od 3 lat) zachowuje sie jak jaki艣 ograniczony idiota wszystko mu przeszkadza ze muzyka w radiu leci nie taka ze czerwone swiat艂o i musi stac, ze cz艂owiek przechodzi przz ulice, ze ktos jest tak czy inaczej ubrany i wog贸le jak jA POWIEM COS CO MU SIE NIE PODOBA A TAK JEST ZAZWYCZAJ CODZIENNIE TO JEST AWANTURA ZE HO HO!!!! NAWET O BYLE PIERDO艁E, JAK MAM Z NIM ZERWAC BO NAPRAWDE NIE WYTRZYMUJE JEGO OGRANICZENIA CO ZA PSYCHOL. NIE MOGE WYPOWIADAC PRZY NIM SWOICH POGLAD脫W BO ON WSZYSTKO KRYTUJE CHYBA ZE ROBI艁ABYM WSZYSTKO JAK ON CHCE!!!! I CHYBA JEDNAK GO NIE KOCHAM ALE NIE WIEM JAK TO ZAKO艃CZYC TAK ZEBY BYC W ZGODZIE CO O TYM SADZICIE I CO RADZICIE

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bght
ci臋偶ka sprawa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninnka
PODBIJAM I PROSZE CO WY BYSCIE ZROBILI I CO MU POWIEDZIE膯

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bght
偶e si臋 nie dogadujecie i ju偶 ci臋 to m臋czy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj nie nie napewno nie
m贸j tez tak mia艂 a to ze ktos zle skrecil ze za pozno migacz wlaczyl ze piesz na pasy wszedl ze cos powiedzialam ze czegos nie powiedzialam-a co bylo najlepsze sam to robi艂.... Ale miarka sie przebrala i tak go ojebaxxxxxm, ze sie zamknal. powiedzialam mu ze jest niewychowany i ze ma zamkac ten swoj parszywy ryj bo kiedys go wrzatkiem poleje albo wpierxxxole....i jest ok.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upssss
ty te偶 jaka艣 niedorobiona jeste艣, to pasujecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ale co zrobi艂a艣
偶e jest zasranym egocentykiem, egoist膮, ograniczon膮 umys艂owo ludzk膮 艣wini膮 i kopn膮膰 go w ryj z buta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninnka
TAK TYLKO TEN OGRANICZONY IDIOTA ZARAZ BEDZIE MNIE WYZYWA艁 NAPEWNO I TO OD KUREW IA TAKICH TAM BO I TAK STRACI艁AM PRZEZ NIEGO WSZYSTKICH ZNAJOMYCH BO.... ON UWAZA ZE MOJE KOLEZANKI TO DZIWKI A KUPLE 艁OCHY!!! NO I TERAZ POWOLI POLWOLI PROBUJE ODBUDOWAC STARE PRZYJAZNIE OCZYWISCIE POKRYJOMU BO JAKBY SIE DOWIEDZIAL TO MASAKRA BY BY艁A

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chce z tob膮 sko艅czy膰..tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chce z tob膮 sko艅czy膰..tyle
kur... wy艂aczcie te kapsy!! bo czyta膰 was nie mo偶na!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninnka
KUSWA JA W艁ASNIE NIC MU NIE ZROBI艁AM ON MA CHYBA TAKI SPOSOB BYCIA I MASAKRYCZNIE CIASNE HORYZONTY A JA JESZCZE CHCE SIE ROZSTAWAC W ZGODZIE CO ZA NAIWNOSC Z MOJEJ STRONY....

Udost臋pnij ten post

bez jaj ale gdyby moj facet powiedzia艂 do mnie dziwko albo korwo obi艂abym mu pape bo dosta艂abym takiej furii ze la艂abym gnoja bez opamietania....a potem spakowa艂a i nigdy wiecej by mnie nie zobaczy艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninnka
a i najlepsze jest to ze on przez te 3 lata szuka pracy i nie moze jej znalesc jest jedynakiem przed 30-tka mamusia zawsze za nim a o babci to juz nie wspomne i to ma byc dojrza艂y mezczyzna??? ha ha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aadasfatergvgreg
Jakbym widzia艂a m贸j zwiazek ... ja jestem ze swoim 1,5roku i tak samo sei awanturuje o cokolwiek...zachwouje sie gorzej ni偶 ja podczas okresu;// nie mam o czym za bardzo z nim rozmwiac bo jak bede opowiac co sie dzia艂o na studiach to zaraz krytykuje...najgorsze jest to ze potrafi powiedziec mi spierdlalaj podczxas nerw贸wki a ja mu to wybaczam...daj sobie spokoj ze swoim bo to do niczego dobrego nie doprowadzi...ja powoli sie izoluje od mojego bo ju偶 trace na niego zdrowie;//

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfghjkl
zakoncz to bo bedzie coraz gozej az w koncu bedzie za puzno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aadasfatergvgreg
ja jestem studentk膮 z przysz艂osci膮 m贸j te偶 szuka pracy skonczy艂 zawod贸wker nie ma prawie koleg贸w tylko mnie ma ja przez niego straci艂am najlpesze przyjaznie boze czasami siedxze sama w domu bo nie mam z kim pogadac i zastanawiam sie jak moglam do tego doprowadzic...

Udost臋pnij ten post

bez obrazy laski ale zeby byc z takim chamem .........co wy zero godnosci macie....??? A jak przyjda dzieci to tez je bedzie od korew wyzywa艂 i ze maja spierdalac????

Udost臋pnij ten post

bez obrazy laski ale zeby byc z takim chamem .........co wy zero godnosci macie....??? A jak przyjda dzieci to tez je bedzie od korew wyzywa艂 i ze maja spierdalac????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aadasfatergvgreg
W odroznieniu od niego nie wi膮ze z nim przesz艂o艣ci on mysli ze jestem tylko jego...wiem jestem skonczon膮 kretynk膮 mam 20 lat i to m贸j pierwszy zwi膮zek;/ ja sie sama boje ze kiedy艣 nawet bedzie w stanie mnie uderzyc...tyle razy probowa艂am co艣 naprawi膰 bo jednak oprocz tego ze potrafi by膰 chamem to jest w nim jaka艣 dobro膰 i co艣 co nas 艂aczy ale ja dopiero poznaje na czym polega zwiazek i wiem ze jest wielu fajniejszych facet贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapraszam.....................
Zapraszam do wzi臋cia udzia艂u w aukcjach dzi臋ki kt贸rym mamy mo偶liwo艣膰 kupno produkt贸w oraz us艂ug w cenach nawet kilkukrotnie ni偶szych ni偶 ceny detaliczne. http://chilloo.pl/?ref=93420

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninnka
do aadasfatergvgreg... ja to wogolet ez nie mam za bardzo o czy z nim gadac i to juz od dawna a jak do mnie dzwoni to ja musze go o cokolwiek wypytywac bo taki z niego mruk zreszta jak sie widzimy to tez ja caly czas musze gadac bo to kswa na zaden temat nie potrafi sie wypowiedzie porzadnie!!!!! a jak ja cos mowie to wszystko zle i zaraz robi mi jazde ze jak moge tak powiedziec i jestem g艂upa......na litosc boska jest demokracja czy nie ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninnka
a co do przyszlosci to ja tez nie wyobrazam sobie zycia z taki ogranicznikiem i mrukiem anii to wyjsc z nim do znajomych , do kina mnie zaprosi艂 raz i to tylko za moja namowa a nie wspomnie o wakacjach na ktorych nie bylam z niem ani razu....bo jemu szkoda siana czy w wieku 24 lat mam byc dalej skazana na taka wegetacje?

Udost臋pnij ten post

a ja ci dam inna rade: nie koncz zwiazku, wiesz dlaczego tak jest? bo w zyciu ma za duzo stresow, klopotow, kiedys dawno temu moj facet byl identyczny i wiesz tez o malo co nie zerwalam, ale kiedys mi powiedzial, ze wszystko mu sie pieprzy i ze to nie kwestia charakteru i tak bylo! po jakims czasie jak sie wszystko uspokoilo, a mianowicie nie mial juz problemow jakie mial zaczal byc po prostu NORMALNY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninnka
tak bylo w twim przypadku ale ten jest naprawde inny on nie ma czego odbudowywac bo nic nie zbudowa艂 nic mu sie niechce sam nic nie robi a innym ujmuje no jak tak mozna przeciez to zupelnie porabane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninnka
nie wierze ze koniec tematu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annie annie
A jaj bym si臋 nim wcale nie przejmowa艂a, nie ma si臋 co cacka膰 z takim, powiedz mu raz a stanowczo, 偶e to koniec bo nie umiecie si臋 dogadac a na jego wyzwiska nie zwracaj uwagi... najwi臋cej tym zyskasz a najmniej ci臋 to b臋dzie nerw贸w kosztwa艂o. Niestety na niekt贸re przypadki nic nie poradzisz. Tez mialam kiedys podobnego marude.. Olej dobrze ci radz臋, i powodzenia;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 annie annie
Caly czas sie widze czemu my dziewczyny mimo wielu wielu wad naszych bylych czy obecnych chlop贸w dalej widzimy w nich tylko zalety, sama sie sobie dziwie jak pomysle co znosilam ze strony mojego eks... Obiecajcie mi ze bedziecie sie bardziej szanowac dziewczyny, z nimi i tak nie zbudujecie przyszlosci wiec po co sie jeszcze katowac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aadasfatergvgreg
Zrob co uwa偶asz za s艂uszne ja bym na TYwoim meijscu wybrala 偶ycie bez niego . Mam tak samo jak Ty za du偶o powiem to jest 藕le za ma艂o te偶 zle won woli siedzie膰 w domu a ja lubie zaskakiwa膰 w zwiazku jakimi艣 niespodziankami czy spotkaniami z przyjaci贸艂mi czy chociazby wyj艣ciam do kina on nigdy niczego nie zaproponuje;( A gdy widze jak inni trakujt膮 swoje dziewczyny to czuje sie taka poni偶ana:( Skoncz to 偶adne stresy czy z艂e sytuacjer nie usprawiedliwiaj膮 takiego zachowania widomo przeciez 偶e zycie nie bedzie wolne bez niepowodzen ale w膮zne jest to by sie zachowa膰 tak by nie ktaktowa膰 drugiej osoby 藕le i wy偶ywac sei na niej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninnka
wiecie co mysle ze tym razem mi sie uda bo juz jakis czas temu probowa艂am to zako艅czy膰 i przez 2 miesiace on nawet nie zadzwonil sie nic zainteresowac ale ja jak taki g艂uptas zadzwoni艂am pierwsza pomimo tego ze nic zlego nie zrobi艂am a on pokazal ze nie zalezy mu na mnie bo chyba gdyby zaleza艂o to by zadzwonil no nie absolutnie wchodze na noiwa droge zycia z nowym rokiem nowym krokiem moze z jakims nowym ch艂opem:) he he trzeba korzystac z zycia poki czlowiek mlody a nie tak ja moje ost 3 lata spedzone na kompletnej nudzie oczywiscie bywa艂y momenty dobre ale to naprawde byla zadkosc i teraz z perspektywy czasu zdalam sobie z tego sprawe przeciez ja tez mam prawo do znajomych i kolezanek babskiech spotka艅i ta艅czenia do rana na imprezie absolutnie zaden nudziarz i gbur mi tego nie odbierze a jak bede miala 30-tke to wtedy zaszyje sie sie w domu mam nadziej z ta ukochana osoba i bedziemy delektowac sie soba nawzajem a wiec nie dajmy zapedzic sie w kozi rog- martwy punkt i 艂udzic sie ze bedzie lepiej bo jest coraz gorzej jutro wszystko mu powiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninnka
a na sobote jestem umowiona z koleznaka i pijemy wodke :) :) :)

Udost臋pnij ten post