Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka juz tu nie mieszkaaa

Czy u was też tak jest ??Normalnie jak świnia!!

Polecane posty

Czy Wasi faceci też są takimi świniami???Mój facet jak się naje,to często puszcza bąki i to dość głośno,a na dodatek wącha je przy mnie i się głupio śmieje,jak dzieciak :( Albo leżymy pod kołdrą,a ten piernie i wietrzy,żebym to czuła,przy czym się cieszy jak dziecko :(I jeszcze mówi,że jestem paniusia,że też powinnam się śmiać.Ale to nie jest śmieszne,aż nie mam ochoty uprawiać z nim seksu,gdy 5 min.przed tak się zachowywał i jeszcze to wąchał .To nie jest miłe.Czy wasi faceci też tacy są?Jesteśmy 4 lata,mamy po 22 lata.A czuję się,jakby miał ze 40 lat i jakbyśmy byli grubo po ślubie :/

No jasne ,że nie.Zaczynam patrzyć na niego z obrzydzeniem i mówię,,Czy Ty jesteś normalny??''i zaczyna śmiać się jak dziecko i później mówi,że przeprasza,ale to zabawne.Ciekawe dla kogo ... Obrzydza mnie to,odpycha od niego.A on mi mówi,że jestem paniusia jakaś :/

Gość KRAKOWONAA
A ja niedawno przy poznanym facecie chrzaknelam bo sie zanioslam ze smiechu a on ze to bylo malo seksowne:/

A ja z nim jestem 4 lata,a czuję,jakbyśmy byli z 20 lat razem,a on był starym dziadem.Jest romantyczna chwila,a tu bęc-pierdnie i się cieszy.To jest aż śmieszne,wiem.

Gość o żesz
Masakra!!!! Masz racje ze sie wkurzasz. to dziecinne z jego stony. a zastanawisz sie czy chcesz z nim byc skoro wydaje Ci sie odpychajacy?

To ty nie wiedzialas ze nie bez powodu sie twierdzi ze facet to swinia? - biedactwo

Gość piii
to nie kwestia wieku tylko kultury osobistej no i poziomu danego osobnika. Twoj facet to typ prosiaka, dla ktorego najwieksza rozrywka jest pierdzenie i bekanie:O

Tzn.jest dla mnie odpychający w chwili ,gdy tak się zachowuje i później przez jakiś czas,dopóki nie ochłonę.Ale gdy np.jesteśmy na mieście,albo przy znajomych,to wiadomo-nie zachowa się tak i wtedy to aż płonę na jego widok heh .Ale gdy jesteśmy sami,to okropnie się zachowuje z tym :/

mnoj nigdy przy mnie nie pierdzi :P rzeczywisxcie ten twoj facet to swinia

Gość avatiaria
to powiedz mu ze jak bedzie tak robił to z seksu nici;p

Nigdy nie byłabym z takim facetem :O To co będzie za 10 lat jak np. wyjdziesz za niego za mąż? Wtedy to dopiero będzie lipa :O Jeszcze Ci podstawi pod nos tydzień noszone skarpetki, żebyś powąchała....

A nawet mi nie mówcie,bo aż się boję na samą myśl :/ Stwierdziłam,że to jest świnia jak nic ! Nie obrażając świń :P Tak mu powiem!Z seksu nici,póki nie zmieni tego w sobie.

Prostak i niechluj i tyle, z wiekiem kto wie co go "śmieszyć będzie", ale pewnie wydłubywanie kulek z tyłka i oglądanie ich będzie w repertuarze.

Gość olka b
No masz prosiaka. Zacznij go faszerować po cichu espumisanem, to problem Ci się rozwiąże ;) Tylko chłopaczyna trochę radości w życiu straci !

weź Ty go lepiej ogol i wyślij do przedszkola. Nikt się nie kapnie a i chłopak będzie miał trochę zabawy. Przynajmniej na początku.

Uważaj na takiego faceta !! Przed nocą poślubną zjecie troche kapusty, zapalisz świeczki... i bęc ... aż chałupa cała spłonie ! ... Już nie będzie czego nawet wąchać .

Gość moj za to beka czasem
mowi ze lepiej tak niz druga strona.jak dla mnie zenada tak czy siak

Gość doslownie a ty pewnie
"moj za to beka czasem mowi ze lepiej tak niz druga strona.jak dla mnie zenada tak czy siak" shreka sie naogladal.

Gość aaaaaaaazzzzzaedsssss
"hmmm01 Uważaj na takiego faceta !! Przed nocą poślubną zjecie troche kapusty, zapalisz świeczki... i bęc ... aż chałupa cała spłonie ! ... Już nie będzie czego nawet wąchać ." HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA:D:D:D:D:D:D:D:D:D

pogozmawiaj z nim, moze do siebie nie pasujecie skoro macie inne "poczucie humoru" Z czasem to w ogole przestaniesz miec ochote na seks z nim. Nie daj Boze bedziesz juz jego zona. Bedziesz niezaspokojona, sfrustrowana. Moze znajdziesz jakiegos kochanka. A z mezem bedziecie sie mijali tylko w drodze do kibla a to i tak bedzie za duzo

co mowi kobieta jak wychodzi z łazienki? " Ladnie wyglądam" a mężczyzna? " Lepiej tam nie wchodź"