Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieca marcelinka

Mężczyzna z klasa nie ocenia kobiety po wyglądzie a po tym co ma w głowie

Polecane posty

Gość Mirabella ...
Wiadomo, że fizyczny ma żonę fizyczną ... więc piękna i wypachniona mu nie grozi ... aby chociaż zęby miała ... :P

Gość niekochamewy
ten kochamewy to jakis stary pryk

Gość Marihułanna
Po marysi mu wszystko jedno. Rano zobaczy to ucieknie

Gość durnoty prowokacyjne

Gość mój mi gotuje
i zajmuje sie wiekszoscia prac domowych (nie wszystkim, nie jestem jakąś tyranką :P), bo ja zwyczajnie dluzej pracuje niz on, i nie mam na to tyle czasu. Gdyby role sie odwrocily i to on bylby bardziej obciazony, wzielabym na siebie czesc tych spraw. Ale do rzeczy - obiad zawsze robi on albo jemy na miescie. I jakoś facet nie ucieka ode mnie w popłochu, wrecz przeciwnie, oswiadczyl sie, chce rodzine zakladac. :D A wcześniej był z paroma dziewczynami, które mu nadskakiwały na każdym kroku, piekły ciasta, robiły obiadki.... i jakoś go to przy nich nie zatrzymało. Miłości i oddania mezczyzny niestety nie zyska się słuząc mu i bedac na każde jego zachowanie. Z kobietami podobnie - zwykle wola tych nieco niedostepnych mezczyzn, a nie nachalnych adoratorów. Nic, co przychodzi zbyt łatwo nie jest uznawane za cenne. Radzę to przemyśleć paniom, które sądzą, że wypruwając sobie zyly w kuchni zdobędą czyjąkolwiek miłość

Gość partyjka brydza
Bo nie ocenia sie ksiazki po okladce," Jak to nie? Ja oceniam wszystko.

Gość wieloryby sa dla sloni
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D

Gość gownooooo
autorka za duzo wypiła:P

Gość elamorela
jestem kobietą i nie zgodzę sie z tematem. przecież każdy patrzy na wygląd. czy to znaczy że kobieta z klasą powinna być z jakmś trolem okropnym dlatego że ma dobre wnętrze? najpierw zadbajcie o siebie nie zapuszczajcie się nie wpierdalajcie wszystkiego co wam wpadnie w ręce ćwiczcie malujcie się ubierajcie ładnie a potem wymagajcie od mężczyzn żeby dostrzegli w was wewnętrzne piękno. tak na prawdę każda kobieta może być piękna jeśli nawet ma nieładną twarz wystarczy lepiej sie ubrać zrobić fajną fryzurę umalować i nikomu nie przyjdzie do głowy że jest ona brzydka. a prawdziwe piękno leży w umyśle kobiety. najpierw trzeba się docenić i akceptować samą siebie a wtedy mężczyźni też cię docenią. proste.