Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zanas25

Wyższa Szkoła Cosinus Łódz

Polecane posty

czy ktoś uczescza do wyższekj szkoły cosinus w łodzi bo chcialabym sie dowiedziec jak jest w tej szkole a szczegolnie na pedagogice,jak czesto sa zjazdy ,czu trudni zdac egazminy zaliczenia i jak wyglada z poprawkami i oczywiscie finanse jakie trzeba poniesc ,dziekuje

Gość Mala1978
ja skonczylam w Łodzi i policealne w Cosinusie i potem studia licencjackie trzyletnie - Administracje w Wyzszej Szkole Cosinus, wlasnie obronilam tytul licencjata w lipcu i uwazam ze warto! wiec probujcie,u mnie w pracy juz inaczej na mnie patrza, jak mam 'wyzsze' :)

mam pytanie, jakie są przedmioty na st. admin.? Też się wybieram do Łodzi

Gość ruchałem w dupę
jedną nauczycielkę stamtąd

nie polecam nikomu.....szkoła zarabia na studentach nie przepuszczają... ostatnich semestrów zeby miec wiecej kasy..... bo doliczaja kary za nieterminowe złozenie egzaminow kolejny semestr jest uwalany przez tzw Sałude Daniela.......... psychopata z podwyższonym ego...... uwala jak ma zły humor... kasa za poprawki za wszystko kasa OSZUŚCI I ZŁODZIEJE uciekajcie!!! ceny promocyjne to haczyk a poxniej ciezko od nich uciec..

Gość Karolina_1973
a mi się podobało w tej uczelni. az zal że to już koniec.

Gość Polaaala
Ja kończyłam rok na Cosinusie i błagam... nie idźcie tam:/ Poszłam bo mieli taniej, niż na innych uczelniach a u mnie bardzo krucho z kasą w rodzinie. Zajęcia nie odbywały się, na egzaminach można było mieć notatki. Jako studentce może i to odpowiadało, ale jak ja mam iść na praktyki, jak jestem zielona .... Jeśli chcecie iść na uczelnię prywatną idźcie na AHE. Myślałam, że będę musiała dopłacać, ale dostałam bardzo wysokie stypendium, więc właściwie jeszcze zarobiłam:)

Gość gość
na żadnych egzaminach w Cosinusie nie wolno mieć notatek do wglądu- może to konkurencja pisze takie bzdety...

Gość gość
Jakieś tegoroczne opinie o szkole? Ktoś, coś? Ciągle się waham... Czesne najniższe w Łodzi, ale ciekawi mnie czemu tylko rekrutacja na administrację? Inne kierunki padły?

Gość gość
i tak po tej szkole żadnej pracy nie dostaniesz jak nie mas znajomości lepiej wyucz się porządnego zawodu co za matoły, żeby płacić za niepotrzebny papierek

Gość gość
A czy ktoś słyszał coś o łódzkim medyku i jest w stanie mi napisać więcej o tej uczelni?