Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domatorka inaczej

Domatorzy-dlaczego nimi jestescie?

Polecane posty

Gość domatorka inaczej

Pytanie jak wyzej.Dlaczego? Z braku hobby? Z lenistwa? Przeciez swiat jest taki ciekawy.

Gość killżon
To kwestia posiadania zdrowia i pieniędzy oraz stopnia uspołeczeninia ,tj czy się lubi ludzi czy nie . Ja mam problemy z rozmawianiem z ludźmi bo mało osób u nas w domu rozmawia ze sobą to taki milczący dom był zawsze to i wyrosłem na domatora :)

Gość bo lubię swój dom
i najlepiej się tu czuję. Po kilku godzinach poza domem zaczynam świrować i koniecznie muszę wrócić - choćby na chwilę.

Gość dfsadfsd
kiedyś patologiczna rodzina, bieda i wynikająca z tego nieśmiałość, teraz brak zdrowia, pieniędzy, w sumie pech życiowy mimo wszystko cieszę się, że w ogóle mam miejsce w którym póki co mogę mieszkać

Gość wiele o tym bylo w mediach
z lenistwa, braku ladnych bran, braku znajomych, hobby.... przyzwyczajenia.

Gość psycho log
bycie domatorem to przecież nic złego. nie znaczy od razu, że jest się nielubianym, odludkiem bez hobby. Domatorzy po prostu najbardziej lubią być w domu, ale to nie znaczy, że sami. Poza tym, jak kończysz szkołę, czy pracę, to co ? klub, pub, kawiarnia, muzeum, kino i tak codziennie? Myślę, że każdy z nas ma czasem po prostu, zwyczajnie posiedzieć w domu i poleniuchować. Zawsze można zaprosić znajomych dla siebie. Bycie domatorem jest dla mnie znacznie lepsze niż dajmy na to spędzanie wolnych chwil i weekendów z rodziną tu: http://bit.ly/4qidET - tutaj mam wrażenie można spotkać znacznie więcej ludzi samotnych...