Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ołówkaaa Daisy

Spotkać sie z nim czy olać?

Polecane posty

Od jakiegoś czasu jakiś koleś molestuje mnie na gg wysłałam mu swoje fotki i stwierdził ze nawet ładna jestem i zaczął nalegać na spotkanie. Na początku nie było mowy o sexsie no ale chyba z braku własnej twórczości zaczął pisać co chciałby ze mną robić . Az dzisaj wyleciał ze jestem gruba :/ ale mimo to chce mnie poznać nadal. Tylko ja nie wiem czy mam na to jeszcze ochotę

Gość zapytaj go czy ma mamona

Gość jak ma to sie spotkaj

Gość dajmidajna
wiecie jak ona mogła sie promować jedynie po roli tej syreny, żeby to miało sens? Tak jak ta z tego Zmierzchu - zdjęciami dosyć takimi ... artystycznymi. I to by jej pasowało i do prasy z tymi zdjęciami tym bardziej , że ona jest bardziej modelką niż aktorką. Bo jest zbyt zewnętrzna i dlatego gra sama siebie. Każdy krytyk wam to powie. Więc miała se narobić zdjęć i tak sie w USA reklamować czy gdzieś w Europie. Wcale niekoniecznie Plejobj. Dosłownie tak jak ta z tego zmierzchu, ale nie ta co ma być - bo tam jakaś inna jest - inne nazwisko. Ja tego nie oglądam , ale to był jedyny pomysł bo co - gazety czytają wszyscy , a festiwale to w sumie już musisz być gwiazdą. No jeszcze zalezy jaki festiwal. Albo nagrodę zdobyć na festiwalu to jest czerwony dywan wtedy też. A tak? A chyba nie umie tego wymyślić, że zdjęciami się miała promować i tyle. Odpowiednimi rzecz jasna. Teraz bez sensu bo ma dziecko, ale przed dzieckiem? Po prostu nie miała pomysłu i taki koniec.

Gość to jest najdziwniejszy
jesli masz mniej niz 20 lat to sie z nim nie spotykaj, jesli masz wiecej to tez sie nie spotykaj ale idz tez do lekarza i powiedz ze sie nie rozwijasz, psychicznie :O