Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa137

Nie miałeś dla mnie chwili nagle potrzebujesz mnie!!!

Polecane posty

Gość kasiaaa137

Nie miałeś dla mnie chwili Nagle potrzebujesz mnie Zapomniałam Twoje imię Wściekła podeptałam je, to nie jest takie proste Zawsze czymś zajęty Byłam jedną z Twoich spraw Teraz jesteś, bo się boisz Ale nie jest to mój strach, nie to nie mój strach Musiałam sobie radzić sama przez ten cały cholerny, pusty czas bez Ciebie Teraz nauczyłam się szanować swoją samotność I gdy dzwonisz, to wiem - nie usłyszę nic Walcz o swój dzień Jesteś sam Nie dbam o Twój los Mam własną śmierć Tak jak ja Jest głucha na Twój głos Nie byłeś nigdy ze mną Tak jak powinieneś być Nie tęsknię już za Tobą Widzisz moje plecy? Idź! Musiałam sobie radzić sama przez ten cały cholerny, pusty czas bez Ciebie Teraz nauczyłam się szanować swoją samotność I gdy dzwonisz, to wiem - nie usłyszę nic Walcz o swój dzień Jesteś sam Nie dbam o Twój los Mam własną śmierć Tak jak ja Jest głucha na Twój głos Walcz o swój dzień Jesteś sam Nie dbam o Twój los Mam własną śmierć Tak jak ja Jest głucha na Twój głos Kiedy jesteś sam Cieszysz się, Że został Ci Twój cień Kiedy jesteś sam Nawet śmierć Tobą brzydzi się Nie byłeś nigdy ze mną Tak jak powinieneś być

Gość kasiaaa137
ŻYCIOWA PIOSENKA!!!!!! NIENAWIDZĘ DRANIA Z CAŁEJ SIŁY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kasiaaa137
Najchętniej odstrzeliłabym mu głowę!!!

Gość olał cie czy ty jego
bo mogło byc roznie

Gość kasiaaa137
No właśnie o tym nie pomyślałam! Nie jestem mściwa ale jego bym rozniosła!!! Nie zasłużyłam sobie na takie traktowanie!!!

Gość kasiaaa137
On mnie!!! Pewnie sie jeszcze odezwie a ja nie bede umiała mu odmowic ehhh dlaczego zawsze trafiam na drani...

Gość czytaj a co tam
kogo ta piosenka i jaki tytul?

Gość kasiaaa137
Kiedyś w końcu znajdę kogoś kto mnie pokocha z wzajemnością!!!

Gość kasiaaa137
Ten pierwszy raz gdy Kochaliśmy się Był jak sen, sen... Pamiętam jak szeptałam sobie, Że to się śni, śni, śni... Nie będę mówić nikomu o niczym To dla mnie święte... Chcę wierzyć w to, że na moment zło Zostało przeklęte, przeklęte Ref: I oszukuję siebie co dnia Że to co jest będzie żyć wiecznie Wiem, że nie jest tak I okłamuję siebie co dnia, Że kochać to żyć niebezpiecznie! Nie kocham przecież pierwszy raz To już było, było... A jednak nie pamiętam nic... To się śni, śni, śni.... Umieram po to, by rodzić się znowu Nie wiedzieć jak było Jak cierpiałam Dlaczego więc, kiedy widzę Cię Wiem, ze Cię znałam, spotkałam Kochałam...