Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakrecona123456

Kto jest milosnikiem kolczykow tak jak ja?..W wardze w uszach w jezyku..itp.?

Polecane posty

Gość Zakrecona123456

Gość Zakrecona123456
Czyzby nikt z was nie lubil kolczykow?

Gość nieczęstotuzaglądamale
tak,jak miałam 15 lat miałam kolczyk w pępku, w uszach po trzy, na chrząstce w uchu, w nosie , chciałam zrobić sobie na karku, ale matka skutecznie wybiła mi to z głowy.

Gość Zakrecona123456
Dla jednych kolczyki kojaza sie z trudna mlodzieza ale nie zawsze tak jest. kolczyki sa ladne ja sama mam w brwi w jezyku w wardze w nosie i 3 w prawym uchu ;)

Gość Zakrecona123456
Jak komus sie to podoba to jego sprawa...

co za dużo to nie zdrowo jak kolczyków za duzo to już nie wyglada tak fajnie tylko komicznie i odpychajaco wiesz jak sie pedziesz kiedys starc o prace to takie cos dla pracodawcy nie pedzie fajne ( no chyba ze w niemczech tak kochaja percing)

Gość Zakrecona123456
ja nie mam ich duzo.. Widzialam juz jak dziewczyna miala 2 kolczyki w jednej brwi jednego w drugiej w nosie w jezyku w wardze i kolo oka

mialam kolczyka we brwi, ale musiałam wyjąsc ze względu na prace, bylo to pare lat temu, prace zmienilam, a dziurka po kolczyku sie zarosła, teraz moglabym go nosic ale wydajee mi sie ze w obecnej [raccy równiez nie przyjeloby to aprobaty... niestety

Gość Zakrecona123456
zamierzam też zrobić sobie kolczyki w sutkach.:classic_cool:

Gość oj nie nie napewno nie
kolczyk tak ale w uchu pepku, jezyku, -reszta hmm chyba nie bo przeraża mnie myśl jak bedzie to wygladało za pare lat. Ja wygłupiłam sie i mam w pepku i załuje....bo jak zajde w ciaze to mi sie tam pewnie japa zrobi

Pracodawcy bardzo źle na to patrzą. Tak samo niektórzy wykładowcy. Mam w grupie okolczykowaną koleżankę. W pewnym momencie prowadząca do niej : ,,pani ma w uchu 13 kolczyków. Proszę to wyjąć" . Chyba siedziała i liczyła :P Ja poza kolczykami w uszach nigdzie nie będę ryzykować. Mało odważna jestem - to boli i jakoś nie pasowałoby do mojego stylu ubierania się.