Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FHll

hahaha cała prawda o was

Polecane posty

Gość FHll

Mężczyźni musieli ze sobą współpracować. Na wojnie, na polowaniu, bo inaczej wyginęliby jako grupa. Kobiety nie współpracowały. Konkurowały. Która jest bardziej atrakcyjna, bo to ta zdobywała samca, a więc jedzenie i obronę. I ta ich walka nie ma końca. http://partnerstwo.onet.pl/1589661,4838,2,artykul.html na tym forum tez sie dziobiecie, a jak się pojawi jakis samiec, nawet wyliniały, to normalnie palma wam odbija tak sie staracie przypodobać (nawet glen dorobił się grona adoratorek) :D 🖐️

Rzeczywiście, zdarzyłam to zauważyć i wypowiedzieć się na ten temat w innym topiku! Sama jestem kobietą i bardzo dziwi mnie zachowanie pozostałych... Glen bije wszystkich na głowę,tą swoją głupotą.

Gość hehe placa
sama sobie odpisujesz ????

Gość hehe placa
:D

Gość hahahahahhahaha
tez uwazam ze laskom brakujekultury (sa wyjatki ale nieliczne). dyskutuja np na temat jakiegos tam kremu ktoras sie wypowie ze ten krem jest do dypy reszta zachowuje sie tak jakby miala zaraz ja zabic

Gość dajmidajna
Ale przysięgam - on z nią siedzi, gada z nią i stwierdza, że im dłużej z nią jest tym mniej ją rozumie (Farel) a w końcu ma siostry, normalną rodzinę i nic z niej nie rozumie. Ona gada jakby się narąbała. I tylko polutyka i polityka. Może ona jest Alicją z Krainy Czarów? Ona chyba nie rozumie, że on musi wyjeżdżać z tego Hollywoodu. On nawet jej tego nie powie. Przez nią, ale i może dobrze. Tylko myśli, że co za kretynka i tyle A swoją drogą należy napisać do wydawców gry kim ja jestem? by rozszerzyli wersję o postaci z bajek bo oni mają tylko KIM JA JESTEM? widele, czajnik, jajko, kubek, talerz, żarówkja - to pamiętam. Ale z bajki postaci powinni wprowadzić Sierotka Marysia, Alicja z krainy Czarów... też fajne, nie? Kim ja jestem mamo? Pierwsze pytanie na świecie wszędzie.

Gość hahahahahhahaha
ja pierdole a ta nawiedzona znow o bachledzie gledzi. masz na nia chrapke to zmasturbuj sie przy jej zdjeciu

Gość dajmidajna
Dojdzie do wniosku, że w sumie mają rację , że ich zawiódł jako aktor i tyle. A Bachleda już ma taką karierę , że lepszej nie trzeba I to jest właśnie Farel - kompletny debil. Ale może mu dadzą spokój bo ma chore dziecko w tych Stanach no to jeszcze tak, ale co to - taki ojciec, a się nie chciał ożenić od razu z Amerykanką? No to i tam mu podziękują. I żeby Jordan przyjechał to on może wrócić do Irlandii bo on z tym menelem nie będzie siedział w Hollywodzie i takie tam. Żeby ktoś był z tej irlandii i tyle. A nim sie będą posługiwać jak chcą. Już cały świat zwiedził wielki Farel. Wielki niewielki... i tyle.