Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabula raza ja

mam 21 lat, nie jest z apozno na zwiazki?

Polecane posty

Gość tabula raza ja

podekrzewam, ze bede troche dzika, za dlugo bylam sama, nie jestem nauczona. nawet trzymanie za reke wydaje mi sie jakies glupie:O

Gość tabula raza ja
tak, albo uzna mnie za sztywna klode, ktora sie przytulic nie potrafi itp z jednej str mi tego brakuje-tego kogos, lecz z drugiej-:O

Gość tabula raza ja
chyba nie, no dobra potrzebuje, ale zeby czuc sie dobrze przy facecie, to potzrebuje duzo czas, poza tym musze cos do niego czuc, a ciezko tak kogos znalezc, bo jak cos czuje, to zachowuje sie jak idiotka i trace na tym. tak na dobra sprawe, to pewnie fajne, ale nigdy tego tak na 100% nie zaznalam, wiec nie brakuje mi tego.

Gość miałam tak samo
i powiem Ci , że nie jest za późno na związki

Gość miałam tak samo
wiem co przeżywasz , niestety

ja jestem starsza od Ciebie, ale mam podobnie, dlugo bylam sama i odzwyczailam sie od bycia w zwiazku, teraz mam chlopaka i rzadko go sama przytulam, nie mowie mu, ze go kocham i nic z tych rzeczy, zawsze to on robi pierwszy krok, ale wie, ze ja juz taka jestem i nie ma mi za zle.

Gość tabula raza ja
na randki chodzilam, spotyklam sie zfactami, ale zwykle to po 1 spotkaniu bylo, bo wiecej nie chcialam. jak ktos juz mi wpadl w oko, wyczuwal to i ja jako ta zakochana bylam naprzegranej pozycji. ostatanio to chyba jakis facet objal mnie ramieniem, jak mialam z 16 lat:D, fajny nawet byl, ale tez nie moglam sie wyluzowac, bo mielismy wspolnego kolege, wlasciwie to jego przyjaciell, z ktorym ja bylam sklocona i wszedzie weszylam podstep i nie pozwalam na zadne zblizenia.

Gość miałam tak samo
a jak twoje związki z innymi ludźmi ? wiesz dlaczego tak jest ?

Gość tabula raza ja
panicznie boję się penisa czy ta fobia ma jakąs nazwę?

Gość tabula raza ja
z innymi: no jestem troche zachowawcza, osatanio zauwzylam, ze z np moimi przyjaciolkami, czy kumpelami nie mam kontaktu fizycznego, wiecie takie tam przytulanie sie czasem, czy inne, tzn jest, jelsi one pierwsze z tym wyjda, ja ogolnie nie potrzebuje tego, czuje sie niezrecznie, jak przytule, to czuje, ze to jets takie dretwe i sztywne, niezreczne. no ale dobra, tak juz mam, moze to sie zmieni. ogolnie mam znajomych, ale nie jestem przy nich do konca soba, tu chyba w gre wchodzi brak pewnosci siebie.

Gość miałam tak samo
a wiesz dlaczego tak się dzieje ?

Gość tabula raza ja
niska smaoocena?

Gość tabula raza ja
z tym penisem, to podszyw, z reszta marny.

Gość miałam tak samo
No , domyślam się ale skąś to się bierze. Ja proponuje wizytę u psychologa. Psycholog to nie psychiatra. Ja akurat miałam takie szczęście, że poznałam kogoś kto pomógł mi jakoś to rozwiązać, więc nie probowałam, ale nie każdy ma obok siebie taka osobe. Jedyne , co moge powiedzieć - wiem co czujesz , nie jesteś sama, ale --- bardzo dużo tracisz

Gość tabula raza ja
duzo trace, bo boje sie zwiazku? juz postanowilam to zmienic, tzn obiecalam sobie, ze wejde w zwiazek z kims, to znow pojawi sie w moim zyciu, ze musze sie przelamac, a tak sie zlozylo, ze kogos poznalam, i jets mna zainteresowany, a ja jestem zdystansowana-ale to dobrze, bo chcoiaz nie bede sie niepotrzebnie spinac.

Gość miałam tak samo
Bardzo dużo. Też chodziłam na randki, bałam się jednak , że ktoś mnie zrani , wiec ja raniłam. Nie umiałam sobie wyobrazić nawet co to jest prawdziwa bliskość , niekoniecznie tylko seks. Dla mnie miłość to szacunek, podziw i pożądanie. Nikogo nie podziwiałam, nikomu nie ufałam, nikogo nie przytulałam, pożądanie - ludzka rzecz, seks- czynność biologiczna jak picie czy jedzenie. A teraz ? Boże, jak ja Go kocham ...

Gość miałam tak samo
a postanowić sobie - to nie wszystko. Też jak kogoś spotkałam sobie postanawiałam, grałam na zwłokę ' daj mi trochę czasu'. Jak poznałam swojego męża po 3 m-cach wiedziałam - ten albo żaden

Gość miałam tak samo
poszukaj pomocy

Gość tabula raza ja
mialam tak smao-:) fajnie, ciesze sie :)

Gość tabula raza ja
do opsychologa i tak nie pojde, znam siebie:) spokojnie, mi tez sie uda:)

Gość przykro mi ale
hehe..tez bylam taka dzikuska, az w wieku 21 lat mnie trafilo:)

Gość tabula raza ja
a przelamac sie musze, moze tez bym spotkla idealnego faceta i wiedziala, ze to ten, ale nie miala wczesniej zadnych doswiadczen, anie chce zupelnie tak, chce wiedziec o co w tych zwiazkach chodzi, pobc, na pewno mnie to trche zmieni i moze przyjdzie czas, ze i znaje wlasnie tego.