Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sopel_lodu***

Za 15 minut sie zwalniam z roboty

Polecane posty

Musze zadzwonic do szefa.. powiem ze rezygnuje z pracy i ze dzis wieczorem przyjde po pieniadze.. boje sie tego oszusta.. oby mi zaplacił :O

Gość śliwka plum
zazdroszczę Ci. powodzenia

mój facet zwolnił się wczoraj, a że szef część kasy wypłaca z umowy o pracę, a część z umowy o dzieło, to szef od razu powiedział, żeby sie dzieła nie spodziewał w tym miesiącu :O:O dziady

ja mam umowe zlecenie powiem mu od razu ze wieczorem przyjde po kase i rachunek i od razu oddam klucz. Maja to co chcieli gnoje, niech sobie teraz sam sterczy w sklepie i wciska ludziom ten syf

beda zapewne w szoku ale coz.. jak 2 miesiace temu prosilam o wolne na sobote to jasne jasne, dostaniesz..a teraz kierowniczka wywinela mi numer i mam 3 weekendy pod rzad zasrane.. a mam zjazd na uczelni i ona o tym doskonale wie.. ech.. :O

fioletowy - ja mam umowe zlecenie wiec zadne wypowiedzenie mnie nie obowiazuje, tak samo on moze mnie wyrzucic w kazdej chwili. Mam dzisiaj wolne, wiec zadzwonilam do niego i powiedzialam ze sie zwalniam, wszyscy tak u mnie w firmie robia bo wszyscy sa na zleceniu. A on do mnie ze nie przyjmuje do wiadomosci i ze nie bedzie ze mna rozmawial bo jest w szpitalu. Powiedzialam mu ze czekam na telefon i sie rozlaczyl. nie wiem co robic :( :(